Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prezentare Proteus

Vizitator Answer

Postări Recomandate

SalutareAs mai avra ceva de intrebat in legatura cu Proteus.Am realizat schema si pe urma cablajul,dar nu pot scoate la imprimanta la mine acasa.AS dori sa stiu daca este vreo optiune ca la SPRINT LAYOUT sa fac copie de pe cablaj si sa il inport in Word sau PDF ?Imi este pentru cablaj dublu placat.Pun si fisierul complect din proteus.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

49

• Rabulea Sergiu

35

• vasile eugen

15

• costyy86

14

Top autori în acest subiect

Imagini postate

PDF995 face lucrul asta.Voilá:[attachment=0]scroll 74hc595.pdf[/attachment]

mersi inca odata,ramine sa iau programul si sa incerc cum se procedea.
Link spre comentariu

Mersi "Rabulea Sergiu" pentru rabdarea care o ai sa dai,si explicare.Am descarcat proggramul,dar urmeaza sa vad cum se exporta,oricum mai incerc saptamina viitoare caci voi avea mai mult timp in concediu.

Link spre comentariu

PDF995 nu face aceeasi chestie ca Primo PDF sau Cute PDF s.a.m.d ? eu folosesc Primo PDF si nu trebuie facut nimic special pentru a transforma cablajul din ARES in PDF.alegi imprimanta Primo PDF (creeaza el o imprimanta virtuala) si dai print. cred ca la PDF995 e tot cam asa.

Link spre comentariu

si mie imi place proteusul, se lucreaza usor cu el, dar pacat ca e putin varza la librariile pentru PCB.un cablaj in eagle dura cam de 3-4 ori mai putin pentru ca nu eram nevoie sa modific capsula la aproape orice componenta sau sa caut 30 minute o mufa DC care nu exista.

Link spre comentariu

Este frumos ,mai ales acolo unde sunt integrate mai multe si doar semnale sunt.Partea proasta este ca pentru un transfer pe coala trebuie sa plec la 30 Km de casa(in ZALAU).Au si aici unde sunt eu xerox dar nu il stiu seta.Eu doar imprimanta cu cerneala am.Acum ma chinuiam pentru un cablaj de scrol cu leduri, care doar in dublu strat il pot face,deoarece matricile sunt mici de 18mm.Dar oricum mai mult este un hoby .

Link spre comentariu

pana la urma am rezolvat cu mufa DC. in mod ciudat in librarie nu o gaseam dar ei o folosisera pentru un tutorial (/Schematic & PCB Layout/PICDEM2.LYT) sub denumirea PWRCON35 si asa am reusit sa o salvez ca librarie definita de utilizator si acum totul merge struna :ras:

Link spre comentariu

Salutare Din nou o alta intrebare in helpul de la proteus este undeva descris Desing Rule meneger/net clases/ Layer assignment autorounting? Ma intereseaza mai tare"Layer assignment autorounting" sunt mai multe optiuni. Sau sunt pentru optiunea un singur layer sau doua?

Link spre comentariu

De la Layer assignment selectezi pe ce parte a cablajului sa faca routarea. By default sunt selectate culorile rosu si albastru (rosu pentru top si albastru pentru bottom), ca sa ii spui sa faca doar pe bottom sau doar pe top puneti la culoarea care nu trebuie "None" . Celelalte culori sunt pentru cazul in care se fac , cablaje multistrat.Ex. Daca vreau sa rout-eze doar pe bottom selectez in locul culorii rosii (ce inseamna top), "None", iar atunci el va lucra doar pe bottom.Eu nu va sfatuiesc sa folositi autorutarea fiindca nu face traseele bine, mai ales in schemele de o complexitate mai mare.

Link spre comentariu

salut. as dorii si eu niste scheme de circuit , cu ajutorul carora sa realizez niste cablaje in ProteusVa multumesc anticipat.

Forumul este plin de scheme electronice numai bune de testat, rasfoieste-l !
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Cum pot vedea variabiele din programul ce ruleaza pe un microcontroler.Am vazut un tutorial pe net si codul sursa aparea cand este apasat butonul pause dar eu nu am reusit .Stie cineva cum se face?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări