Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prezentare Proteus

Vizitator Answer

Postări Recomandate

Vizitator danutzpanyvino

Salut. Doresc sa fac un footprint In Ares pentru un modul GSM de la firma Telit. Se numeste GSM862. Problema este ca nu reusesc sa fac padurile a caror distanta dintre ele este foarte mica(parca 0,5 mm intre ele) si am vreo 50 de paduri. Pe mine nu ma lasa programul sa merg decat din 2,5 in 2,5 mm(sau poate nu stiu eu sa setez distantele).Acesta este datasheetul produsului. Ma poate ajuta cineva cu vreo sugestie despre cum sa fac footprintul? :sparge: . Acesta este datasheetul, informatiile sunt la pag 11-14.

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=& ... DYLSuxagWQ

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

49

• Rabulea Sergiu

35

• vasile eugen

15

• costyy86

14

Top autori în acest subiect

Imagini postate

.............. Problema este ca nu reusesc sa fac padurile a caror distanta dintre ele este foarte mica(parca 0,5 mm intre ele) si am vreo 50 de paduri. Pe mine nu ma lasa programul sa merg decat din 2,5 in 2,5 mm(sau poate nu stiu eu sa setez distantele)..............

De aici se pot modifica "pasii", mai intii bifezi metric (daca doresti acest sitem de masura):post-9441-139829779428_thumb.jpg
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

In Proteus 7.9SP1 intimpin o problema noua, pentru a-mi fi mai usor sa lucrez i-mi imprim separat pe hirtie cablajul, pentru a urmari componentele, iesirile, intrarile etc, pentru asta din "Edit Layer Colours" i-mi modificam culorile, pentru "Bottom Copper" setam o culoare deschisa, pentru "Top Silk" negru, faceam astfel de modificar/setari ale culorii pentru ca imprimanta mea alb/negru sa-mi imprime pe hirtie "piesele" negre si "traseele" mai deschise/gri pentru a fi usor de urmarit.In aceasta varianta degeaba setez astfel culorile, programul imprima tot cum vrea el, default, adica cablajul negru si piesele deabia se zaresc adica deschise la culoare/gri. Nu reusesc nici cum sa conving programul sa imprime cu ce culori vreau eu, stie cineva rezolvarea?L.E. Bineinteles ca dupa ce mi-am stors creierii si nu mi-a mers nimic dupa ce m-am plins aici "mi-a venit", atit in "Edit Layer Colours" cit si in setarile de imprimare trebuie sa fie "WHITE_PAPER", restul e joaca....

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut! Incerc sa fac un cablaj in Ares si m-am impotmolit la definirea zonei de restrictie (doar top) de sub un releu. Sub releu nu vreau sa-mi ruteze trasee. Am incercat cu layerul Restrict, dar face restrictie totala si Top si Bottom. Ma poate ajuta cineva sa- spuna cum sa ii creez sub releu zona de restrictie?Multumesc!

Link spre comentariu

Salut! Incerc sa fac un cablaj in Ares si m-am impotmolit la definirea zonei de restrictie (doar top) de sub un releu. Sub releu nu vreau sa-mi ruteze trasee. Am incercat cu layerul Restrict, dar face restrictie totala si Top si Bottom. Ma poate ajuta cineva sa- spuna cum sa ii creez sub releu zona de restrictie?Multumesc!

Nu stiu precis insa merge si cu "Zone Mode", definesti o zona si asa cum sint bifele nu mi-a rutat peste, dupa care stergi zona...post-175768-0-16601700-1400612811_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări