doru3160 Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Tu te auzi ce spui? Rezista acel irf640 in timp, daca este montat pe un heatsink cu un ventilator ? Varianta in romana Rezista acel irf640 in timp,daca este montat pe un radiator cu un ventilator? iar cand pe "gate" primeste un impuls, intre "source" si "drain" electricitatea circula, Varianta in romana iar cand pe grila(poarta) primeste un impuls,intre sursa si drena curentul circula am citit datasheet la fiecare Varianta in romana am citit datele de catalog la fiecare Si iti mai pot da exemple,dar chiar n-am de gand sa pierd prea mult timpul cu asa ceva...cred ca vi se pare ca sunteti mai interesanti daca folositi englezisme,fara sa va dati seama ca nu cunoasteti bine limba materna....pacat,altii se bat sa vorbeasca in limba lor. Link spre comentariu
gcom61 Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Off.... am citit toate paginile cu un zambet(cam amarui)pe buze si mi-am amintit cum in urma cu multi ani nu cunosteam piesele si prima carte pe care al cumparat-o a fost un dictionar radio-tv.Copiii de azi (asa cum spunea un coleg)au acces instant la aproape orice tip de informatie(numai sa doreasca asta)insa,din pacate,vor ''mura'n gura''.Poate este si vina noastra (a parintilor) pentru ca incercam sa le facem viata cat mai frumoasa si fara griji,dar se pare ca pe undeva gresim... ...pentru novicele nostru... as recomanda ca primi pasi sa incerce sa ii faca (pe cat se poate) singur;asa orice realizare va fi mult mai valoroasa(chiar daca este ceva simplu) si va invata ceva din fiecare greseala.Sa ne auzim cu bine Atentie la electricitate ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum