Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help preampificator cu alimentare asimetrica

Alexxx

Postări Recomandate

Am intrat de curand in posesia unei combine Panasonic model SA-AK 140 si vreau sa folosesc intrarea auxiliar dar semnalu care iese din pc e prea mic iar daca il dau mai tare inecepe si distorsioneaza. Precizez k pe radio si CD se aude mult mai tare. In carte scrie ca are sensibilitate de 250mV si impedanta de 13.3KOHMI. As vrea ceva cu CI.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

1

• Alexxx

1

Top autori în acest subiect

Ceva simplu , ieftin si (practic) suficient de bun ar fi sa faci un preamplificator cu un un amplificator operational dual de zgomot mic (de ex TL072 si toti echivalentii acestuia ) .

Daca nu te descurci cu proiectarea unei scheme pt un preamplificator cu integrat uita-te de ex in datasheet-ul lui TL072 de aici http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/tl07 ... 22tl072%22 la pagina 9 .

Daca tot nu iese poate se indura cineva sa te ajute cu o schema (eu momentan nu prea am timp :toimonster: ).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări