Alexxx Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Am intrat de curand in posesia unei combine Panasonic model SA-AK 140 si vreau sa folosesc intrarea auxiliar dar semnalu care iese din pc e prea mic iar daca il dau mai tare inecepe si distorsioneaza. Precizez k pe radio si CD se aude mult mai tare. In carte scrie ca are sensibilitate de 250mV si impedanta de 13.3KOHMI. As vrea ceva cu CI. Link spre comentariu
Nemesis Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Ceva simplu , ieftin si (practic) suficient de bun ar fi sa faci un preamplificator cu un un amplificator operational dual de zgomot mic (de ex TL072 si toti echivalentii acestuia ) . Daca nu te descurci cu proiectarea unei scheme pt un preamplificator cu integrat uita-te de ex in datasheet-ul lui TL072 de aici http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/tl07 ... 22tl072%22 la pagina 9 . Daca tot nu iese poate se indura cineva sa te ajute cu o schema (eu momentan nu prea am timp :toimonster: ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum