servicemariusvad Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 buna am un dvd player si la fiecare disc imi spune disc error, trebuie schimbst laserul?de citire. multumesc Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Daca s-ar gasi lasere cu 10 lei, ar merita schimbat pe loc.Altfel stand lucrurile, curata lentila externa cu betisor de urechi inmuiat in alcool pur, sufla cu aer comprimat pe langa lentila si prin orice gaurica de la capul de citire si mai incearca o data.Vezi ca s-a mai discutat si-n alte postari despre asta. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Motorul se invarte , intra in turatie , ... ? Link spre comentariu
servicemariusvad Postat Noiembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Buna Validae am curatat si suflat aer dar nimic la vel o tura jumatate si apoi error Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Verifica existenta spotului laser cu o hartie alba in fata lentilei.Daca exista, se poate incerca focalizarea din trimerul (trimerii, ca sunt doi- unul pt.CD si unul pt. DVD) de pe spatele capului de citire.Vezi ca este o procedura anevoioasa, trebuie notata pozitia trimerilor si miscat usor fiecare in stanga sau dreapta si verificata functionarea, se repeta operatia de zeci de ori fiindca se lucreaza in orb fara aparatura specializata de test.Uneori am reusit prin ajustarea trimerilor sa aliniez laserul, dar in putine cazuri.Procedura are succes mai mult la CD-uri vechi tip track, la DVD e mult mai greu, precizia e mult mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate