barbulescuorlando Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Buna ziua. Aș dori să întreb dacă este bine a se confecționat cabluri audio pentru interconectarea diferitelor subansamble ale lantului audio din cablu de 75 ohmi RG59 care este foarte bine ecranat.Mulțumesc. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Singura problemă e să găseşti unul mai flexibil şi cu inima din liţă, altfel e rigid rău şi incomod. Am făcut într-o vreme cabluri din cablu coaxial de reţea, cam acelaşi lucru. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Noiembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Am componentele pe verticală(maxim 500mm între ele) și mufe rca la 90 grade. Nu cred că e o problemă rigiditatea.Mulțumesc.Am făcut unul de 10 metri spdif și-a funcționat perfect. De aceea întrebam dacă funcționează și cu semnal analogic Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Sigur că funcţionează şi în audio, au capacitatea parazită mult mai mică ca cablele de ''microfon'', ptr a lucra cu frecvenţe înalte. Pot să fac pariu că dau ruşinică la cable mult mai scumpe, de fiţe. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Mulțumesc zal. Link spre comentariu
japan Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Buna seara. Am facut si eu un set de cabluri audio rca, din cablu coaxial. In magazine am gasit adaptor de la mufa f la rca metalica, pentru a nu ma complica cu o serie de lipituri pe mufele clasice de rca. Sunt foarte bune, in loc de cablul rca audio de 5 ron. Singura problema gradul de flexibilitate al cablului. :pol: https://www.google.ro/search?q=adaptor+ ... 80&bih=611 poza 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum