Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Salut.

Vizitator Ghioca ionut

Postări Recomandate

Vizitator Ghioca ionut

Salut.am si io o mare nedumerire daca este cineva amabil sa imi dea si mie niste raspunsuri!Vreau sa-mi cumpar un amplificator si nu m-am decis inca pe care sa-l aleg.1- blue tech ma-6002-behringer ep4000 Acum vreau sa stiu si eu care din ele este mai bun.sau daca aveti si alte variate e si mai bine.Eu am un behringer epq2000 cu sursa in comutatie si am avut probleme cu el din a 2-a sapt de utilizare si anume sursa arsa

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Mergi pe Blue Tech, aia macar daca e sa crape, este reparabila, pe cind mizeria de Be-he-he-hringer, e grav cu reparatul din cauza smd-urilor inghesuite si lipite de pcb, cit si a traseelor f subtiri, care se exfoliaza cit ai zice peste.O singura data am incercat sa repar un jeg din seria EP, si nu am reusit, s-au intrerupt multe trasee, electroliticii erau umflati, gata sa explodeze.De EVITAT seria EP,valabil pentru toata lumea!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări