mișa Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Da' de ce n-ai forta-o, macar experimental, sa vezi daca poate. Ce are ca o inrosesti putin in teste? Hai sa luam mai lejer lucrurile si sa lasam 7294 la locul lui, in sectiunea lui.Te rog sa ne traduci ce crezi ca nu intelegem. Poate e chiar asa, ceva nu am inteles...asta nu e o gluma. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Poate ar fi util ca cei tineri sa a afle ca lampile nu crapa precum semiconductorii. Pot fi impinse lejer sa lucreze la 200% din ce scrie in foaia de catalog. Se inrosesc putin si le scade durata de viata. Dar nu bubuie si nu scot fum. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 În regulă, eu văd altfel lucrurile, sînt grijuliu cu lămpile mele, nu sînt amator de putere cu orice preţ.Revenind la lampa ''strîmbă ca secera şi tare ca ciocanul'', o aplicaţie triodă: Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Liniste pe frontul GU50 Link spre comentariu
simson Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Lucrez cu ravna la un proiect...dar un lucru bun cere timp si mai traim din ceva,nu? Link spre comentariu
300B SE Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 ... si eu lucrez... .Sunt in acelasi sentiment cu colegul Simson! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Toata lumea lucreaza ,si eu pregatesc ceva Link spre comentariu
alex mm Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 ...... eu deja ascult muzica Link spre comentariu
simson Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 In sfarsit un amplif. cu alt aspect decat cel STAS cu trafurile expuse.Vad, probabil tensiune anodica stabilizata separat pe canal,si defazor cu cuplaj catodic parca cu generator CC cu siliciu...dar mai bine ar fi o schema.Cat este Ua? Link spre comentariu
alex mm Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Cum schemele si pozele s-au pierdut , postez doar doua fisiere in pdf. cu schema amplif si cablajul de la sursa (schema sursei nu o am desenata) GROMMES 260A.pdf PCB PSU GROMMES 260A.pdf Link spre comentariu
THOMAS Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Cum schemele si pozele s-au pierdut , postez doar doua fisiere in pdf. cu schema amplif si cablajul de la sursa (schema sursei nu o am desenata) ...sau mai multe aici Gegentakt-Verstärker in AB-Betrieb für GU 50 cu google va duce direct la proiect. Cum se aude acest amplificator,dl.Alex,ati avut probleme la punerea in functiune,sau au aparut probleme in timp,tuburile sunt stabile termic,ceva despre dinamica si raspunsul in frecventa chiar daca sunt chestii subiective dar este interesant de aflat direct de la constructorul/posesorul unui astfel de amplificator ,mai ales ca este vorba de un amplificator cu GU50 ? Link spre comentariu
alex mm Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Deocamdata un link unde se poate asculta 2 min dar nu spune totul . Dinamica foarte buna , chiar si inregistrarea zic eu, ca suna nesperat de bine , tinand cont ca a fost facuta cu o camera Cannon S5, nu cine stie ce, ca si performante . Astept doua sonde noi, de osciloscop ,sa pot face niste teste , si o sa va pun ,si niste poze .... . Despre lampile finale ce pot sa zic, e ca sunt, cam lenese in raport cu 6P3S , necesita un atac mai bun , sau poate nu am scos tot ce se putea, din reglaje , urmeaza sa finalizez in curand . Multumesc Dl-ui Lazaroiu pt. transformatoarele de iesire care sunt de exceptie ! Deocamdata sunt multumit de rezultate , mai astept si o pereche de boxe Taga Harmony Platinum F-120 cu SPL =93db ,poate atunci voi afla cum suna acest amplif cu adevarat. Numai bine ,Alex Link spre comentariu
simson Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 @alex mmBobinele L1,2,3 au un rol practic,fizic bine determinat? Adica daca se strapeaza (scurtcircuit) se observa ceva schimbare? Pe ce considerente le-ati montat? Link spre comentariu
bmsorin Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 @simsonimpotriva oscilatiilor pe frecvente inalte. Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Suntem "bombardati" de un camp de radiofrecventa suficient de larg si de intens care ajungand pe grile, este detectata si te trezest cu tot felul de zgomote, "programe de radio" sau, de ce nu, amplificatorul incepe sa-ti sune ca un... mobil!Vezi si aici... viewtopic.php?f=28&t=149957 Link spre comentariu
Postări Recomandate