Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topic dedicat exclusiv pentodei GU50

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Probabil că aşa sună mai bine lampa asta:

http://www.diyaudio.com/forums/tubes-valves/71300-photo-gallery-429.html

.............................

Şi ptr închipuiţii fani ai acestei lămpi ''strîmbă ca secera şi tare ca ciocanul'', ceva lecţii de la unii care chiar au făcut ceva la viaţa lor.

http://www.wavebourn.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=1116&st=0&sk=t&sd=a&sid=b788ce5dd95d8acc54f5397c826fa49b

A se vedea ce greu se scot 10W dintr-una, restul e delir pînă la 35W cu două. :rade:

Link spre comentariu

Totusi, daca stabilim ca GU50 e apropiat de LS50, producatorul neamt spune ca in pp, cu 2 LS50, se pot obtine in audio 120W in conditiile descrise in ultima pagina a documentatiei de mai jos. Eu nu am testat asta dar tind sa cred ca neamtul nu minte.De asemenea 18W SE cu o singura lampa. Remarcabil, nu? Oricum aceste performante le poate obtine un electronist, nu un constructor de duminica...fara suparare va rog, nu atac pe nimeni.Ma bucur ca a aparut din nou dvb. E mai fain asa. Celalalt nume nu-mi era la fel de simpatic.

LS50-1.pdf

Link spre comentariu

A se vedea ce greu se scot 10W dintr-una, restul e delir pînă la 35W cu două. :rade:

Pentru mancarimi poti folosi pudra mentolata .Pentru restul , dupa caz : pastile de cap sau pentru posesiune demonica , direct tamaie .Ca doar este subiect-bodega :) .
Link spre comentariu

Ce să vă fac dacă nu aveţi răbdare să citiţi toate paginile de acolo, sau poate limba e o problemă. Nu pricep de ce trebuie o lampă să fie forţată peste puterile ei, asta e la fel ca cei 128W dintr-un integrat TDA7294, de acum cîţiva ani, rezultat rămas nedemonstrat.Evident, cei cu cîrciuma-n cap nu contribuie cu nimic, n-au cu ce. :rade:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări