RockDok Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Hai sa vedem cine gaseste un amplificator pe acumulatori, CUPRU la greu, pe care am agreat la un moment dat cu Popa Marius ca l-am vazut amindoi undeva in trecut si nu-l mai gasim... deci era un proiect cupru artistic prelucrat, arata ca un OZN...repet, doar cu acumulatori!Chiar interesant, m-am uitat special dupa acumulatori si am vazut Li-Polymer 3.7V/5000mA/h, 35lei/buc. N-ar fi ieftin, dar ar fi simpatic rau. Eu as folosi UCL82, grupate cum trebuie filamentele ar putea fi alimentate direct din anodica. Link spre comentariu
tudor_x19 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Poate inspira pe cineva,ceva mai clasic,simplu... (VP-110S, T.A.C) http://tinypic.com/view.php?pic=149bepu ... pSSRic7pOM Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Te rog folosește in viitor doar postimage , nu mizeria aia de tinypic !E plin forumul de link-uri catre tinypic fara continut ... viewtopic.php?p=387096#p387096 Link spre comentariu
Bloodmist Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Opere de arta! Cu siguranta ca trebuie sa si sune extraordinar pt a dedica atata munca crearii acelor carcase Link spre comentariu
George Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Amplificatorul E.A.R./Yoshino V12 - proiectat de Tim de Paravicini. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum