Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema MHC-RG333

Vizitator SiseaDaniel

Postări Recomandate

Vizitator SiseaDaniel

Va salut.Am o mica problema cu vechea si prietena mea combina:).Mai exact este vorba despre Sony MHC-RG333.S-au ars finalele.As fi recunoscator daca ma poate ajuta careva care cunoaste modelul,care a vazut,a umblat prin asa ceva cu Seria/modelul finalelor.Am tot incercat sa caut pe batranul google dar nici un rezultat(poate ca nu am cautat destul de bine).Am luat legatura si cu un service sony din buzau(telefonic) dar mi s-au parut destul de scumpi.(intre 200-400 lei pentru cele 2 finale arse si totodata comandate pe comanda din nu stiu ce tara).Va multumesc si va salut.Astept un raspuns cat se poate de bun.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator SiseaDaniel

In prima faza mi s-a ars un final.Daca conectam ambele boxe la plyer se auzea un fsss insuportabil intr-una din boxe(cea care era conectata la canalul stang.Daca foloseam doar canalul drept fara sa mai conectez cealalta boxa pe canalu din partea dreapta se auzea OK.Uneori cand o foloseam doar pe canalu stang(o singura boxa) intra in protectie(se inchidea),ledul de la power facea precum semnalizarea:).M-am folosit de ea asa pana mi-a picat si celalalt canal.Acum daca vreau sa o folosesc,sa o aprind intra direct in protectie(ledu de la power face precum semnalizarea de la masina fara ca displayu sa se aprinda sau sa se auda vreun bazait in boxe).Am explicat simptomele astea si celor de la service(telefonic) si mi-au spus ca sunt finalele arse.

Link spre comentariu

Ati desfacut-o de curiozitate macar ?. Vedeati singur ce integrate finale audio foloseste. Banuiesc ca aveti idee cum arata un asemenea integrat.In legatura cu pretul, intr-adevar firmele renumite folosesc si componente foarte scumpe, un final audio de casetofon auto Sony de ex. costa de la 100 Lei in sus. Deci la combina dvs. va puteti astepta la un cost pe masura.O cunostinta de-a mea a renuntat la o combina de firma, cand a vazut ca trebuia sa scoata peste 400 Lei pentru integratele finale audio.Mai nou, aceste integrate sunt monitorizate de procesorul combinei, ceeace face dificila si inlocuirea lor cu alte module finale de alt tip.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări