chiriac iulian Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 buna seara va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat indiciu ,am o vermona regent 660 si primeste semnal in ea dar nu scoate nici macar un bazait in boxe ,sa fie finalii dusi daca e asta am din fericire 4 perechi de kd 503 . multumesc mult Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Pe ce borna ai aplicat semnal? Potentiomatrele sint bune? Alimentarea este ok? Ai tensiune continua la iesirea din amplificator? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Noroc că are siguranţe în etajul final. Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 am schimbat finalii bun merge .dar cand dau basul mai puternic imi flutura membrana de zici ca o rupe si nu scoate un bass asa cum ar trebui Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 m-am mai gandit la o mica chestie dar va rog frumos sa nu sariti cu gura pe mine pt ca sunt doar un electronist amator . avand mai multe perechi de kd-uri si vermona foloseste doar 1 pereche daca as pune cate 2 perechi inseriate oare ce s-ar intampla? Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 IN serie nu ai cum sa pui, poate in paralel, in acest ultim caz amplificatorul functioneaza mai lejer si poate duce sarcini de impedanta mai mica (mai multe boxe in paralel - curentul maxim de iesire poate fi mai mare).Oricum mai bine lasa-l asa, nu cred ca se merita modificarile. Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Noiembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 si pana la urma am modificat-o am pus 8 tranzistori kd503 pe ea si vreau sa spun ca sunt foarte multumit cum se aude si inafara de asta nu se incalzeste decat in regim normal daca as gasi si un traf mai putermic cred ca as scoate mult mai multa putere din acei tranzistori ajung cu butoanele la maxim la volum si fara nici o distorsiune ba chiar basu il dau la maxim si ma cam scutura de haine-le de pe mine . o vermona modificata Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Noiembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 si vreau sa spun ca acum am 2 basi pe ea de 15" si se aude destul de bine pe cand inainte de modificare daca mai puneam si al doilea bass pocnea de parca erau petarzi Link spre comentariu
Floryn_Cis Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 si ai legat tranzistori asa pur si simplu in paralel ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Pocnea, deoarece actiona limitarea de current, punind mai multi finali in parallel cu rezistente de emitor adecvate, curentul prin tranzistori se imparte la numarul de bucati, asemeni si pe rezistentele din emitoare, este logic ca acum protectia la supracurent actioneaza la impedante mai mici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum