Vizitator eftdan69 Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 buna ,sunt nou pe aici si v-a rog daca ma puteti ajuta si pe mine intr-o problema cu un cuptor cu microunde ,cand ancalzeste cand nu ,este vorba de un LG wavedom ,este negru cu afisaj electronic.Va multumesc Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Desfa-l si verifica releul care alimenteaza transformatorul magnetronului, poate are contacte imperfecte.Poti sunta contactele lui pentru proba, astfel verifici si partea de comanda a releului. Link spre comentariu
Vizitator eftdan69 Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 buna , si multumesc pentru sfat ,dar eu nu stiu sa suntez sau sa verific cu aparatul ,nu sunt de meserie.dar am cerut si eu sfatul cuiva ,fiind disperat ca nu mai am sursa unde ancalzeam laptele la copil,ce ma sfatuiti sa fac in continuare,mentionez ca am desfacut minunatia de aparat si atat ,dar vreau sa ma implic mai mult,help,help help Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Avand in vedere ca nu vedem ce aveti dvs. in fata, puneti niste poze cat mai clare si de aproape cu acel cuptor.Am reparat ceva cuptoare cu microunde, schema de baza e la fel, diferenta e in circuitele de temporizare si reglare a puterii. Daca nu ati mai lucrat in domeniul electricitatii, nu v-as sfatui sa va jucati cu curentul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum