cozmalau Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 stie cineva cum pot sa imi pun la masina niste led-uri care sa isi schimbe culoarea in functie de viteza sau turatie ? Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Ca sa ce?Vitezometru/turometru nu ai la bord? Link spre comentariu
cozmalau Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 am dar vreau pe leduri Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Nu trebuie sa fim neintelegatori cu asemenea tineri care doresc niste montaje mai "deosebite" ba, din contra, sa le multumim pentru o noua oportunitate de a mai castiga ceva bani pentru ca, sunt sigur, sunt multi care isi doresc tot felul de briz-brizuri la automobil; deci multumesc pentru idee!Asa, la prima vedere, trebuiesc niste led-uri RGB, un comparator tip voltmetru auto cu led-uri, un adaptor frecventa/tensiune si ceva sarme! Link spre comentariu
cozmalau Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 daca te rog poti sa imi areti o schema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum