Cilibiu Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Se poate sa ii fac ITP-ul si autenticitatea fara bordul kilometraj montat?El este perfect functional...aranjat cap coada...dar mie lene sa fac ultima versiune de bord si as vrea sa ii fac actele ca sa mai prind si eu un pic de adrenalina anul asta.Am cautat sa cumpar bord original ca sa il montez doar sa ii fac ITP-ul dar se pare ca nimeni nu are piese pentru chinezaria asta in RO.Voi ce ziceti? Cu respect. Link spre comentariu
maciupiciu Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 In principiu, la motociclete ITP-ul verifica starea cauciucurilor, sistemul de franare, semnalizatoarele, stop pe frana si luminile de drum. Doar la identificare, se cere (mai nou) completarea in formular cu valoarea KM (dar asta e pt masini, cred)Oricum cu putina "bunavointa" castigata de la tehnicianul ce face identificarea nu ar trebui sa fie o problema. Link spre comentariu
draku Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 oficial, conform RNTR 1, anexa 1, cap. 7, punctul 7.4, vitezometrul constituie capitol distinct si este verificat ca atare nefunctionarea, functionarea incorecta sau lipsa lui sunt incadrate la defecte majore si presupun respingerea vehiculului la ITP neoficial.. cum a scris colegul inainte, bunavointa sa fie.... normele RAR RNTR 1 le gasesti aici: http://www.rarom.ro/cs-uploads/RNTR%201.pdf Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Nu poti sa pui bordul la loc, asa cum e, pt itp? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Bord-ul original a fost facut zob cand am avut accident.....iar altul original nu gasesc.Am vorbit astazi cu un prieten care ma poate ajuta. Maine aflu daca pot rezolva ceva sau nu.Daca nu voi cumpara un bord de scuter pana in 100 lei si il pun acolo sa fie prezent.Acum 2 ani cand am imatriculat motocicleta pe numele meu.....la ITP nici macar nu ma pus sa pun contactul....absolut nimic....am ocolit toate punctele de testare....doar a facut 3 poze si asta a fost tot...Nu vreau sa ma duc la ghici si sa ma trezesc ca ma trimite acasa.....mai bine nu ma duc.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Cu respect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum