Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tareeee!!!

Golem

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

6

• Blind

5

• pusttiu

3

• Kosmin

3

Top autori în acest subiect

dj dog daca vrei ochi da-mi mp si vb

ok dupa ce termin ce am inceput ( vezi la proiecte 2006) am sa ma apuc de un vu-metru cu ochi magic si te caut aveti mai jos un filmulet cu vu-metru in functiune dar esre cam eclipsat de orga de lumini (vedeti ca e arhivat pt ca nu ma lasa sa uploadez fisiere cu extensia 3gp)
Link spre comentariu

voi vorbiti serios cu intalnirea?chiar ca... hai ne adunam odata toti din zona prahova-bucuresti. sa zicem in gara de nord, merem dupa lampi prin talcioace, dupa aia la o bere si apoi acasa. Io ma bag da sa stea naibii ploaia asta.

da eu vb serios dar pe luna viioare ca sa iau salariul ca nu prea mai am finante :axe:
Link spre comentariu

Si eu am vb serios. De gasit o sa gasim lampi destule, insa or sa ne sece mosii la preturi. Oricum, pana luna viitoare o sa scormonim si dupa alte chestii (gen trafuri de iesire gata facute, ca lenea e mare :smt003 )

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

ascultam muzica si am dat mai tare putin decit deobicei .... eram si atent la lampi, dupa cum am zis ,,, ale mele 6p3s-e is ca in poza de mai sus ,,,iar albastreala aia facea dupa bass... in ritm cu muzica se misca ca si un vumetru in interiorul tubului. prea faina suna si prea fain arata...pacat ca nu am o camera sa filmez :((

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

kosmin227 , becurile alea cu flori (au fost si variante cu cruce pt credinciosi) se produceau la romlux sau la steaua electrica. dupa ce a fost cumparat romluxul nu cred ca au mai facut, dar merita sa dai o tura pe la ei si sa vorbesti cu vreun magazioner.de la romlux au mai plecat cu ani in urma niste flacai si au luat si ceva utilaje cu ei ca sa-si faca fabrica (ca asa era moda dupa revolutie). produceau si astia tot felul de chestii (printre care si celebrele baloane pt detectia alcoolului). acum cativa ani erau foarte deschisi si receptivi la orice fel de cerere.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări