Kosmin Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 dj dog daca vrei ochi da-mi mp si vb Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 dj dog daca vrei ochi da-mi mp si vbok dupa ce termin ce am inceput ( vezi la proiecte 2006) am sa ma apuc de un vu-metru cu ochi magic si te caut aveti mai jos un filmulet cu vu-metru in functiune dar esre cam eclipsat de orga de lumini (vedeti ca e arhivat pt ca nu ma lasa sa uploadez fisiere cu extensia 3gp) Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 voi vorbiti serios cu intalnirea?chiar ca... hai ne adunam odata toti din zona prahova-bucuresti. sa zicem in gara de nord, merem dupa lampi prin talcioace, dupa aia la o bere si apoi acasa. Io ma bag da sa stea naibii ploaia asta.da eu vb serios dar pe luna viioare ca sa iau salariul ca nu prea mai am finante :axe: Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 Si eu am vb serios. De gasit o sa gasim lampi destule, insa or sa ne sece mosii la preturi. Oricum, pana luna viitoare o sa scormonim si dupa alte chestii (gen trafuri de iesire gata facute, ca lenea e mare :smt003 ) Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 ascultam muzica si am dat mai tare putin decit deobicei .... eram si atent la lampi, dupa cum am zis ,,, ale mele 6p3s-e is ca in poza de mai sus ,,,iar albastreala aia facea dupa bass... in ritm cu muzica se misca ca si un vumetru in interiorul tubului. prea faina suna si prea fain arata...pacat ca nu am o camera sa filmez :(( Link spre comentariu
Vizitator xaxa Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 stiti cumva pe unde se mai gasesc, daca se mai gasesc???tocmai am vazut simbata la bucur obor, la parter, la un raion de electrice la intrarea spre primarie, aveau 2-3 modele Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 stii cumva ce firma erau, ce pret aveau??? si cam cat de mari erau(cat un bec de 60W asa...? ) Link spre comentariu
nicul Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 kosmin227 , becurile alea cu flori (au fost si variante cu cruce pt credinciosi) se produceau la romlux sau la steaua electrica. dupa ce a fost cumparat romluxul nu cred ca au mai facut, dar merita sa dai o tura pe la ei si sa vorbesti cu vreun magazioner.de la romlux au mai plecat cu ani in urma niste flacai si au luat si ceva utilaje cu ei ca sa-si faca fabrica (ca asa era moda dupa revolutie). produceau si astia tot felul de chestii (printre care si celebrele baloane pt detectia alcoolului). acum cativa ani erau foarte deschisi si receptivi la orice fel de cerere. Link spre comentariu
andreidinsv Postat Octombrie 28, 2006 Partajează Postat Octombrie 28, 2006 Daca tot vorbim despre chestii luminoase am si eu o intrebare:Stie cineva daca stabilizatoarele de tensiune de tip CГ3 lumineaza in timpul functionarii ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 28, 2006 Partajează Postat Octombrie 28, 2006 Da. Ca un neon mai micut. Link spre comentariu
Golem Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2006 Au becuri cu trandafir, bradut, cruce la Bucur-Obor, la parter, intrarea dinspre primarie. Costa 8RON. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum