Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tareeee!!!

Golem

Postări Recomandate

Parca era o lampa care scotea si lumina albastra.

Da, se cheama LED (Light Emitting Diode) si se poate folosi cel din brichetele de aprins tzigari, de 1RON. Lumineaza bestial, are un randament si o durata de viata cum o lampa n-ar putea avea ni-cio-da-ta: 20%, 100 000 ore. Use LED, think future!:smt005
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

6

• Blind

5

• pusttiu

3

• Kosmin

3

Top autori în acest subiect

Fluxul de electroni dintre catod si anod lumineaza in albastru. Chiar acum cateva zile mi s-a bulit telecomanda si a plecat volumul in maxim brusc la un amp push pull cu 6L6GC si s-au albastrit complet lampile. Aratau ca niste neoane albastre de firma luminoasa. Nu mai zic ca difuzoarele au zburat instantaneu.

Link spre comentariu

la 6p3s-e se vede albastru (se formeaza niste ,,bule'' apar datorita ionizarii .....daca e forjata.....) se vede f bn daca e intuneric si ............arata bestial. am vasut la el34 ,care a si decedat apoi,,,,, cind din greseala pe grila au ajuns 130v... :( si s=a facut albastra toata in interior :))

Link spre comentariu

puneti leduri albastre sub lampi. Io asa am, se vede super frumos noaptea. Prinde bine la pustoaice, raman fermecate cu ochii in lampi si in vumetre (analogice, din micro-ampermetre, luminate si ele albastru) si cu urechile in extaz din boxe. cand mi-oi recupera cablu de date, bag niste poze.

cu toate ca nu am lucrat cu lampi pana acu ma bag si io in discutie sa confirm spusele colegului: gagicile sunt moarte dupa chestiile astea albastre, eu am un vu-metru cu leduri albastre si .... face minuni :d
Link spre comentariu

puneti leduri albastre sub lampi. Io asa am, se vede super frumos noaptea. Prinde bine la pustoaice, raman fermecate cu ochii in lampi si in vumetre (analogice, din micro-ampermetre, luminate si ele albastru) si cu urechile in extaz din boxe. cand mi-oi recupera cablu de date, bag niste poze.

cu toate ca nu am lucrat cu lampi pana acu ma bag si io in discutie sa confirm spusele colegului: gagicile sunt moarte dupa chestiile astea albastre, eu am un vu-metru cu leduri albastre si .... face minuni :d
Mesterilor va recomand sa incercati vumetru cu ochi magic :supz: e super :yawinkle: si e tot un fel de albastru, iar in intuneric arata frumos:supz:
Link spre comentariu

in viitor am de gand sa realizez un astfel de proiect, intradevar e criminal un astfel de vu-metru dar mai greu cu procuratul lampilor ochi "majic"am sa pun si o poza dar sa caut prin calc ca nu am cu ce sa descarc de pe tel la ora asta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări