Golem Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 Parca era o lampa care scotea si lumina albastra.Da, se cheama LED (Light Emitting Diode) si se poate folosi cel din brichetele de aprins tzigari, de 1RON. Lumineaza bestial, are un randament si o durata de viata cum o lampa n-ar putea avea ni-cio-da-ta: 20%, 100 000 ore. Use LED, think future!:smt005 Link spre comentariu
bogdan69 Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Fluxul de electroni dintre catod si anod lumineaza in albastru. Chiar acum cateva zile mi s-a bulit telecomanda si a plecat volumul in maxim brusc la un amp push pull cu 6L6GC si s-au albastrit complet lampile. Aratau ca niste neoane albastre de firma luminoasa. Nu mai zic ca difuzoarele au zburat instantaneu. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Unele tuburi redresoare cu mercur au lumina albastra, daca nu ma inselse numesc xenotroane. Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 la 6p3s-e se vede albastru (se formeaza niste ,,bule'' apar datorita ionizarii .....daca e forjata.....) se vede f bn daca e intuneric si ............arata bestial. am vasut la el34 ,care a si decedat apoi,,,,, cind din greseala pe grila au ajuns 130v... :( si s=a facut albastra toata in interior ) Link spre comentariu
ALEKS Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Chiar si 6P14P, forjata emana lumina albastra la anod. Am si fotografii pentru cei din. tagma "Toma Necredinciosul".ALEKS Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Posteaza-le, ca suntem curiosi :smt003 Eu cel putin....Nu e vorba ca nu te cred, insa vreau sa vad cum arata Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Ceva si mai tare, care ma baga la idei Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 puneti leduri albastre sub lampi. Io asa am, se vede super frumos noaptea. Prinde bine la pustoaice, raman fermecate cu ochii in lampi si in vumetre (analogice, din micro-ampermetre, luminate si ele albastru) si cu urechile in extaz din boxe. cand mi-oi recupera cablu de date, bag niste poze.cu toate ca nu am lucrat cu lampi pana acu ma bag si io in discutie sa confirm spusele colegului: gagicile sunt moarte dupa chestiile astea albastre, eu am un vu-metru cu leduri albastre si .... face minuni Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 puneti leduri albastre sub lampi. Io asa am, se vede super frumos noaptea. Prinde bine la pustoaice, raman fermecate cu ochii in lampi si in vumetre (analogice, din micro-ampermetre, luminate si ele albastru) si cu urechile in extaz din boxe. cand mi-oi recupera cablu de date, bag niste poze.cu toate ca nu am lucrat cu lampi pana acu ma bag si io in discutie sa confirm spusele colegului: gagicile sunt moarte dupa chestiile astea albastre, eu am un vu-metru cu leduri albastre si .... face minuni Mesterilor va recomand sa incercati vumetru cu ochi magic :supz: e super :yawinkle: si e tot un fel de albastru, iar in intuneric arata frumos:supz: Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Dj_dog, nu pui si o poza? Cate leduri pe canal?? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 in viitor am de gand sa realizez un astfel de proiect, intradevar e criminal un astfel de vu-metru dar mai greu cu procuratul lampilor ochi "majic"am sa pun si o poza dar sa caut prin calc ca nu am cu ce sa descarc de pe tel la ora asta Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Ne intalnim si mergem la colindat prin targ dupa ochisori :yawinkle: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 o poza destul de nereusita facuta cu telefonu Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Ne intalnim si mergem la colindat prin targ dupa ochisori :yawinkle:sa stii ca ar fi o idee :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum