Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Astept un ajutor pe cinste!!!

Vizitator opreneamarius

Postări Recomandate

Vizitator opreneamarius

Am cumparat 2x difuzoare dbs c8011 (8inch) si 2x dbs c5011 (5inch) toate 4 sunt pe 8 ohmi!!! :da As dori sa fac doua incinte in care sa bag cate unu din fiecare dar as vrea sa imi spundeti cum sa fac ca din cele de 8 inch sa se auda doar bass iar din cele de 5 inch sa se auda doar voce??? Din cate am citit pe forum e nevoie de condensatori dar nu stiu de care si nici cum sa-i montez as fi recunoscator pentru raspunsuri!!! Multumesc :dans:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tim_matrix

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cand faceam boxe, le ascultam pe fiecare in parte separat. Bobina cat mai mare pe bas si condensatori nepolarizati. Tatonezi pana iese cum vrei apoi asculti cum suna. La medie la fel condensator primul si bobina parallel pana se aude doar vocal. Cauta filtre pe 3 cai foloseste doar 2 cai modificand condensatorii ,daca nu suna corespunzator mai departe exista si crossover :)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări