Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parametrii t/s

Vizitator horia_b

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extasy2525

3

• andiy

2

• Sharky

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

Ar fi si aceasta o varianta dar m-am ganidt intai sa va intreb pe voi pt ca am gasit topicul ala unde zicea de download de pe ftp.

Daca te referi la ftp-ul forumului, ala nu mai e functional de multa vreme.
Link spre comentariu
Vizitator horia_b

Acestea sunt cateva poze cu un difuzor care arata exact ca si al meu numai ca este de 10" si are urmatorii parmetrii:Z = 4 ohm Re = 3.800 ohm Fo (res. freq)=35.4954 Hz Zo (Zmax at Fo) = 17.8432 Sd (piston) = 0.0339 m^2 Bl (flux lenght) = 8.4123 No (ref. efficien.) = 0.26 Diam = 25.7 cm Qms = 3.0122 Qes = 0.8151 Qts = 0.6415 Vas = 48.2047 Cms (compliance) = 295.3870 Mms (total mass) = 68.0621 Mmd (diafr. mass) = 64.4732 Xmax = 4 mm Difuzorul meu fiind de 12".Faza urata ii ca am gasit parametrii la v-10df si la v-15df numsi la al meu nu reusesc sa-i gesesc.

Link spre comentariu

Sorry, dar nu rpea ajuta.Sa zicem ca unii parametrii ce tin de constructia circuitului magnetic sunt la fel, dar masa bobinei si caracteristicile suspensiei sigur sunt altele...asa ca nu prea ajuta.Vezi daca nu gasesti pe cineva sa le masoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări