Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba 32LV733

zoliasi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zoliasi

3

• Sorin Schiriac

2

• Gabriel_S

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Un service mode pentru asa ceva?Nu merge cu mute si menu. :jytuiyu

v a rog dati mi de veste daca reusiti,eu am un 32av733n si nu a m reusit cu ce a m gasit pe net,este a l meu din perete nu m am grabit,vroiam sa intru in service menu sa vad daca pot activa usb (pentru filme) success
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator doruchira

Buna seara!

Revin cu intrebarea pusa de colegul de forum: Cum se acceseaza service mode la toshiba 32LV733G? Este practic aceeasi situatie, am schimbat mainboard-ul cu unul de pe un TV de 40 de inch care avea displayul spart (panel samsung) si asta de 32 are alt panel, AU optonics , parca. Evident, n-am imagine buna. In ultima instanta as face si modificarea hardware dar nu stiu cum. Va rog frumos un sfat. Precizez ca TV este al meu personal, nu fac depanare profesional. Multumiri anticipate!

Link spre comentariu
Vizitator doruchira

Am probat, fara succes. Al meu e model mai vechi, din 2010. Am gasit ceva pe un forum polonez (situatie asemanatoare cu a mea - schimbare matrice), dar foarte pe scurt si nu inteleg iar google translate nu stiu daca face corect traducerea. Aici este link-ul:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2797638.html#13510159

Poate puteti dvs. sau colegii forumisti sa descifrati ceva. Zice de un cod: 1991, dar nu stiu cum se introduce (banuiesc ca trebuie ceva secventa de taste inainte) dar zice ca a umblat si la R469, dar nu stiu in ce sens, a dat-o jos, i-a schimbat valoarea? (pe placa e prezenta).

Link spre comentariu

uitativa mai atent la filmul postat de mine si poate intelegeti arata exact aceiasi intrare in service,adica reglati ora la 00:30 si scrieti codul 1991,la placa de main trebuie modificat hard in zona muf lvds

Link spre comentariu
Vizitator doruchira

Va multumesc foarte frumos pentru raspuns si pentru ajutor. Am reusit sa accesez meniul Factory. Acuma ce trebuie sa fac ca sa pot modifica setarile(am incercat)? Banuiesc ca la Panel Type trebuie modificat, am incercat tastele cu sageti si tasta OK (nu merge) . Sa scot rezistenta aia? Imi cer scuze ca insist si e nevoie de indrumare pas cu pas dar mai am un pic si sper sa fac TV-ul asta functional.

Link spre comentariu
Vizitator doruchira

Da. Acuma totul s-a lamurit. Trebuia lipita rezistenta R469 din poza.

De unde a venit confuzia. Am luat TV-ul cu placa arsa in el si o placa de pe un TV de 40 de inch functionala. Placile aveau acelasi cod. Am pus placa buna in TV si am vazut ca am imagine distorsionata. Am cautat pe net, am intrebat aici, pe forum, dar eu ma uitam tot timpul la placa data jos din TV (aia arsa) care avea rezistenta pe ea. Avand acelasi cod nici nu m-am gandit ca pe una este rezistenta si pe aialalta nu. Am deschis televizorul si m-am uitat pe placa buna - surpriza: lipsea R469. aveam exemplul sub ochi tot timpul dar nu mi-am dat seama. Nu e problema, s-a terminat cu happy end (desi sa lipesc rezistenta aia SMD a fost un chin de vreun sfert de ora - sunt al dracului de mici).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări