Vizitator Pitrica Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Vreau si eu sa imi fac un cadou si sa-mi iau acest PC http://www.altex.ro/sistem-it-myria-stylev8-amd-richland-a8-6600k-3-9ghz-6gb-1tb-amd-radeon-hd-8570d-free-dos Vreau insa inainte si alte pareri , ma puteti ajuta la acest capitol? Link spre comentariu
nordix Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Pare o configuratie OK ...dar....Eu personal nu as lua configuratii gata asamblate din magazine...De banii astia m-as duce la un dealer care face configuratii pe componente si I-as arata ce proprietati are aceasta cerandu-i sa faca una la fel de puternica....Poate vei avea surpriza sa iesi ceva mai ieftin si sa ai si garantie pe fiecare componenta a noii configuratii , spre deosebire de magazine unde ai garantie pe system ( cred )....Incearca si varianta asta.... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Acelasi lucru recomand si eu, nu cumpara sistem gata facut, au garantie pe tot sistemul. Daca iei de exemplu un hard de firma, poti obtine si trei ani garantie fata de doi la tot sistemul. Si iesi mai ieftin pe componente. Link spre comentariu
lavynyu Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Acelasi lucru recomand si eu, nu cumpara sistem gata facut, au garantie pe tot sistemul. Daca iei de exemplu un hard de firma, poti obtine si trei ani garantie fata de doi la tot sistemul. Si iesi mai ieftin pe componente.+1 aceiasi parere am si eu , nu stii ce se afla concret sub carcasa adica nu iti spune concret marca placii de baza (modelul tipul acesteia concret) de exemplu decat chestiile de suprafata si oricum multi s-au ars cu cumparand asa de la Al..X si pe urma au regretat din mai multe motive ! Cel mai bine la un dealer care face configuratii sau daca te pricepi iti comanzi singur componentele si il asamblezi acasa sau daca nu te pricepi poti apela la un amic care se pricepe mai bine sa te ajute ! Link spre comentariu
radu8982 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Au dreptate baietii in cea ce zic.Am facut ceva orientativ pentru a se oberva cat costa ceva mai serios,APU-ul e mai de sus ramii la fel placa de baza(imi place sa pun ceva foarte serios) nu o sa gasesti ceva asa de bun intr-un PC gata facut.Preturile difera in functie de situri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum