Vizitator gabriellgh Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Buna ziua! Am si eu o problema pe care sper sa ma ajutati s-o rezolv. Pe scurt, am un Laguna 1 la care s-a rupt cablul de kilometraj si n-am gasit sa cumpar decat de origine (360-420 RON). Ma bate un gand sa adaptez un dispozitiv electronic de transformare a turatiilor in km/h (ceva cu o placa cu circuite si un motoras, se foloseau pe vremuri la Dacia 1310), ca sa scap de cablul de kilometraj definitiv. Stie cineva ceva? Va multumesc anticipat!! Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Nu cred ca te va ajuta cineva! Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Nu stiu ce-ai vazut la dacia 1310 dar cu siguranta avea un cablu din cutie pana in ceasul din bord,fara motorase si alte avioane.Si acolo cand se bulea cablul ramaneai fara vitezometru,si se bulea destul de des,mai ales profilul patrat care intra in ceasul din bord....Cu ce vrei tu sa faci e pierdere de timp,pt ca prin absurd,daca vei reusi sa improvizezi ceva,in mod sigur calibrarea va lasa de dorit,asa ca iti ramane varianta din dezmembrari sau din magazin a unui nou cablu ca fiind cea mai viabila. Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Sau un Gps care stie sa indice si viteza care o sa`si faca veacul in bord/parbriz.Si degeaba faci conversia din rpm in km/h pentru ca mai trebuie sa ti cont si de treapta in care te afli. Link spre comentariu
Vizitator gabriellgh Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Multumesc tuturor celor care si-au consumat timpul sa raspunda. Am sa tin cont de sfaturile lor. Link spre comentariu
electronman59 Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Ai putea sa te gandesti la o solutie de a prelua impulsuri de la un traductor de ABS . Asta daca ai ABS la masina . Poti sa folosesti acele impulsuri la un vitezometru . Daca n-ai ABS imagineaza un traductor care sa-ti dea impulsuri in legatura cu viteza de deplasare a masinii . Dupa aceea este simplu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum