andiy Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 De ceva vreme maus-ul meu e prea sensibil, in sensul ca dau un clic, insa actiunea e ca atunci cand as fi dat clic de 2 ori succesiv. E destul de enervant pt ca vreau sa ma intorc cu o pagina (in browser) inapoi si se duce cu 2,3. sau nu reusesc sa selectez cum trebuie cu maus-ul. Unde e buba? Aveti vreo idee? Link spre comentariu
niq_ro Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 cam pe aici... Link spre comentariu
andiy Postat Septembrie 18, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2006 cam pe aici... Ar fo fost bine sa o rezolv asa simplu.Pana la urma se pare ca nu era o problema de soft. Cred ca a luat-o putin razna ca l-am inlocuit si problema a disparut. Si la cat costa unul nou, nici nu are sens sa ma agit sa aflu ce are.Multumesc Link spre comentariu
hugo Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Sau poate fi o buba hardware. Sunt cam agresiv cu soarecii si am tot apelat la service-uri(eventual OPC). Dupa o vreme 2 bucati Samsung si una Genius tot dadeau 2click in loc de 1click. La MX310 nu s-a repetat povestea. Concluzia? Daca nu e problema de soft, treci pe Logitech. :supz: Link spre comentariu
andiy Postat Septembrie 18, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Sau poate fi o buba hardware. Sunt cam agresiv cu soarecii si am tot apelat la service-uri(eventual OPC). Dupa o vreme 2 bucati Samsung si una Genius tot dadeau 2click in loc de 1click. La MX310 nu s-a repetat povestea. Concluzia? Daca nu e problema de soft, treci pe Logitech. :supz:Asa am facut Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Nu stiu cum se face, insa si eu am reusit sa cocosez 2 soareci, astfel incat sa dea 2 clk in loc de unul singur. Soarecii respectivi au mai putin de 1 an...Faza mai tare este ca la calculatorul vechi (care bate spre 8 ani) am mausul original si inca nu am reusit sa-l stric...(decat cablul i l-am schimbat de vre-o 2-3 ori). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum