Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde e problema

andiy

Postări Recomandate

De ceva vreme maus-ul meu e prea sensibil, in sensul ca dau un clic, insa actiunea e ca atunci cand as fi dat clic de 2 ori succesiv. E destul de enervant pt ca vreau sa ma intorc cu o pagina (in browser) inapoi si se duce cu 2,3. sau nu reusesc sa selectez cum trebuie cu maus-ul. Unde e buba? Aveti vreo idee?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andiy

3

• hugo

2

• niq_ro

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

cam pe aici...

Ar fo fost bine sa o rezolv asa simplu.Pana la urma se pare ca nu era o problema de soft. Cred ca a luat-o putin razna ca l-am inlocuit si problema a disparut. Si la cat costa unul nou, nici nu are sens sa ma agit sa aflu ce are.Multumesc
Link spre comentariu

Sau poate fi o buba hardware. Sunt cam agresiv cu soarecii si am tot apelat la service-uri(eventual OPC). Dupa o vreme 2 bucati Samsung si una Genius tot dadeau 2click in loc de 1click. La MX310 nu s-a repetat povestea. Concluzia? Daca nu e problema de soft, treci pe Logitech. :supz:

Link spre comentariu

Sau poate fi o buba hardware. Sunt cam agresiv cu soarecii si am tot apelat la service-uri(eventual OPC). Dupa o vreme 2 bucati Samsung si una Genius tot dadeau 2click in loc de 1click. La MX310 nu s-a repetat povestea. Concluzia? Daca nu e problema de soft, treci pe Logitech. :supz:

Asa am facut
Link spre comentariu

Nu stiu cum se face, insa si eu am reusit sa cocosez 2 soareci, astfel incat sa dea 2 clk in loc de unul singur. Soarecii respectivi au mai putin de 1 an...Faza mai tare este ca la calculatorul vechi (care bate spre 8 ani) am mausul original si inca nu am reusit sa-l stric...(decat cablul i l-am schimbat de vre-o 2-3 ori).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări