laur_12 Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Buna ! detin acest telefon si din cand in cand se opreste nu are un timp anume ....ce se poate face la acest telefon ...se poate arunca Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Poate nu sta bine bateria, verifica lamelele, mai trage de ele sau pune o hartie sub baterie ca sa stea mai fix.Incearca sa vezi daca problema apare mai des cand e supus la socuri... Link spre comentariu
laur_12 Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 am verificat contactele ,si din baterie si din placa telefonului de alfel am o baterie de schimb si tot asa telefonul se opreste si daca sta pe masa Link spre comentariu
laur_12 Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 detin o suflanta cu aer cald ,sa ma apuc de el????la cate grade sa lucrez cu el, si ce fac cu folia de la tastatura ,cum se ia jos ca sigur o distrug daca o incalzesc Link spre comentariu
Vizitator myshy93 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 cu un cutter dai folia de la tastatura jos foarte usor, apoi poti incerca sai incalzesti un pic sursa, este qwerty sau touch ? Link spre comentariu
laur_12 Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 este qwerty si cred ca l-am rezolvat am incalzit placuta telefonului pana la 260 grade ,dupa racire am montat telefonul si se pare ca functioneaza Link spre comentariu
voodoo Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 este qwerty si cred ca l-am rezolvat am incalzit placuta telefonului pana la 260 grade ,dupa racire am montat telefonul si se pare ca functioneaza 260 grade e foarte puțin (dacă într-adevăr îți arată bine) .O să facă la fel după un timp . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum