Vizitator interitus Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Buna ziua.Am un sistem EVO192 cu un modul de control acces ACM12.Vreau sa armez si sa dezarmez cu cardul.Pot sa dezarmez, dar NU pot arma.Este activata optiunea "Regular arm with card".Programarea o fac cu winload.Imi poate spune cineva cum pot arma cu cardul? Ce gresesc?Va multumesc. Link spre comentariu
utopic_paradox Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 ai atribuit un "utilizator" cardului respectiv ? (pozitie,cod,nume,optiuni,acces)daca da,ce ai bifat pe la optiuni si acces ? Link spre comentariu
Vizitator interitus Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Cardul a fost atribuit "user-ului 2", i-am dat acces la partitia 1, am bifat "card can disarm" (asta functioneaz) si "regular arm with card" (asta nu functioneaza).Am inteles ca pentru armare trebuie sa dau de doua ori cu cardul (lucru care a fost testat de o cunostinta care are asemenea sistem si a functionat). La mine nu functioneaza :(. Link spre comentariu
utopic_paradox Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 da.armarea se face dand de 2 ori cu cardul.intra "manual" in centrala si scrie-mi aici ce ai bifat la optiunile utilizatorului 2,inclusiv la optiunile de acces. in meniul tastaturii ai intrat !? Link spre comentariu
Vizitator interitus Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Am rezolvat. Sistemul nu se arma cu cardul deoarece nu "inchideam usa". Am pus o rezistenta de 1k pe zona de usa din acm12 si gata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum