Vizitator dragutzu Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 ma gandeam sa imi cumpar o statzie pionner . . . am 200 euro ...mi-o trebuie pt. nuntzi . . . am vazut una 4x200 w cere pe ea 200 $inainte sa mi-o cumpar ma gandeam sa va cer parerea . . . :roll: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 Spune si tu ce model este, pe ce boxe vrei sa o folosesti, ca sa ne dam si noi cu parerea Link spre comentariu
Vizitator dragutzu Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 faza e k am vazut anuntul pe piata-az.ro stiu numai ca e marca pionner Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 Suna si intreaba...... Link spre comentariu
Vizitator dragutzu Postat Noiembrie 3, 2004 Partajează Postat Noiembrie 3, 2004 oki . . . il sun . . . de catzi watzi sunt nevoie la o nunta ... pana in 300 pers. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 3, 2004 Partajează Postat Noiembrie 3, 2004 2 kituri IPA400 :lol: Link spre comentariu
moro Postat Noiembrie 3, 2004 Partajează Postat Noiembrie 3, 2004 vreo 2x300RMS acolo mere sau varianta lu vasile :lol: Link spre comentariu
Vizitator dragutzu Postat Noiembrie 3, 2004 Partajează Postat Noiembrie 3, 2004 mai eu le-ashi cumpara cu mare placere da ce fac cu ele ma apuc sa meshteresc la o cutie? Link spre comentariu
Vizitator andrey82 Postat Noiembrie 3, 2004 Partajează Postat Noiembrie 3, 2004 mai eu le-ashi cumpara cu mare placere da ce fac cu ele ma apuc sa meshteresc la o cutie?Da. S-ar putea sa ai surpriza ca merge mult mai bine decat Pionner-u ala. Nu degeaba deviza forumului este FBN(fuck brand name). Preitenii stiu de ce :P ) Link spre comentariu
moro Postat Noiembrie 4, 2004 Partajează Postat Noiembrie 4, 2004 asa enimika nu se compara cu calitatea ,, lucrului de mânã''asa ca meritaparerea mea Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 4, 2004 Partajează Postat Noiembrie 4, 2004 sau ai putea sa-ti iei un amplif CS2300 de la KON Link spre comentariu
Vizitator dragutzu Postat Noiembrie 5, 2004 Partajează Postat Noiembrie 5, 2004 puteatzi macar sa punetzi o poza la amplificatorul ala :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum