Vizitator NexusOne Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Salut.Am un incarcator mai vechi la un telefon nokia 1100. Picioarele acelea care intra in prize, cum pot sa le fac reglabile? Adica, cum este cheia de la masina, apesi pe un buton ca sa iasa cheia ca sa o bagi in contact, sau cum este stick-ul USB. Orice metoda ca sa fac sa se miste acele picioare. Va rog ajutati-ma. Astept un raspuns din partea voastra. Multumesc. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Nu poţi fără să rişti să-ţi dai demisia din funcţia de om în viaţă. Link spre comentariu
Vizitator NexusOne Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Bine, daca ai zice ca nu s-ar putea face, de unde pot sa cumpar? Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Intreb si eu, ca prostul, de ce ai nevoie de asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator NexusOne Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Eu doar doresc sa il fac dar nu stiu cum, daca se poate sa ma ajute careva as fi tare recunoscator Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Vrei sa realizezi ceva de genul acesta?: Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Vezi ca poti lua stecherul rabatabil de la lanternele chinezesti cu acumulator si il montezi la incarcatorul tau.Acela e sub forma de modul demontabil si se scoate usor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum