claudiu68 Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 la gunoi cu el ,cumparati altulPENTRU UN NOU VENIT FRUMOS RASPUNS..... Link spre comentariu
Vizitator paunescu_d Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 buunnn...am gasit problema...placa aceea din care ies cele trei fire RGB .... are cineva?...pana sa gasesc electronistul acela am primit numai: pufaaa ce mai faci cu el??? i-ati altul.. Link spre comentariu
Vizitator paunescu_d Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 are cineva? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Pune o poza cu modulul , daca am va dau gratis !!Ps. -sunteti din Targoviste sau imprejurimi ? > puteti raspunde prin P.M. Link spre comentariu
Vizitator paunescu_d Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Placa de "culori" Telecolor 3007 Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Primesti modulul maine , contra un pahar CU vin ... fiert. Ai PM. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Primesti modulul maine , contra un pahar CU vin ... fiert. Ai PM. ...iar....vin?!?!?! Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Din nou , revenim la ... troc_uri , ca bani , ioc . Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 La al meu (un 3007) nu ştiu de ce apare la baza ecranului, jos, în mijloc un mic trapez :( Are cineva schema şi lista cu condensatorii (că poate îi schimb pe toţi). Şi mie îmi trebuie un deocodor de culoare Dacă vă interesează asemenea televizoare, căutaţi pe olx şi tocmai. Erau unul sau 2 la 100 de lei (alţii cer pe altele sume enorme). Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Pune o poza sa vedem trapezul ala. Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 (editat) O să văd cu ce-i pot face o poză şi am să pun. Editat Noiembrie 17, 2014 de ctepeo Link spre comentariu
Vizitator Tibi Tiberiu Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 (editat) Mi-am luat si eu telecolor 5601 si tot asa... n-am culori. Muncesc la el de rup. Pana acum am schimbat toti electroliticii din modulul RGB si inca unul de langa el si parca parca da ceva semne. Inainte sa schimb electroliticii am prins pe Antena1 culori pentru scurta durata de timp. Inclin sa cred ca trb sa schimb si integratele dar pe A232D(tda2532) nu il gasesc. M-am si co(u)rentat naibii ca am atins din greseala cu mana masa antenei si masa sasiului... Editat Mai 16, 2015 de Tibi Tiberiu Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Eu as zice ca-i mai mult dereglat decodorul. Nu cred ca-s integratele defecte daca ai avut culoare pt citeva secunde. Vezi in decodorul de culoare nu in matricea RGB. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 Se mai duce acolo trimerul.Ai incercat sa reglezi?Desi daca e ala cu module romanesti e aiurea rau. Link spre comentariu
C.D. Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 (editat) Pentru cine intereseaza, am disponibile toate modulele (bune, in stare de functionare) de Telecolor 3007, Caietul service de la Telecolor 3006 si 3007, si cartea "Functionarea si depanarea televizorului in culori" editie 1985 - de M Basoiu, M Gavriliu, G. Pflanzer - este explicata si comentata in detaliu functionarea si tabelul cu defectele televizorului Telecolor romanesc. Pentru cei interesati contact pe mp. (primul venit, primul servit) Editat Mai 17, 2015 de cristiand02 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum