Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecolor 3007

Vizitator paunescu_d

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• claudiu68

3

• dan cod

3

• leoncris

3

• BUGHIU

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator paunescu_d

buunnn...am gasit problema...placa aceea din care ies cele trei fire RGB .... are cineva?...pana sa gasesc electronistul acela am primit numai: pufaaa ce mai faci cu el??? i-ati altul..

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

La al meu (un 3007) nu ştiu de ce apare la baza ecranului, jos, în mijloc un mic trapez  :(

Are cineva schema şi lista cu condensatorii (că poate îi schimb pe toţi). Şi mie îmi trebuie un deocodor de culoare :nerv

Dacă vă interesează asemenea televizoare, căutaţi pe olx şi tocmai. Erau unul sau 2 la 100 de lei (alţii cer pe altele sume enorme).

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator Tibi Tiberiu

Mi-am luat si eu telecolor 5601 si tot asa... n-am culori. Muncesc la el de rup. Pana acum am schimbat toti electroliticii din modulul RGB si inca unul de langa el si parca parca da ceva semne. Inainte sa schimb electroliticii am prins pe Antena1 culori pentru scurta durata de timp. Inclin sa cred ca trb sa schimb si integratele dar pe A232D(tda2532) nu il gasesc. M-am si co(u)rentat naibii ca am atins din greseala cu mana masa antenei si masa sasiului... :rade:

Editat de Tibi Tiberiu
Link spre comentariu

Eu as zice ca-i mai mult dereglat decodorul. Nu cred ca-s integratele defecte daca ai avut culoare pt citeva secunde.

Vezi in decodorul de culoare nu in matricea RGB.

Link spre comentariu

Pentru cine intereseaza, am disponibile toate modulele (bune, in stare de functionare) de Telecolor 3007, Caietul service de la Telecolor 3006 si 3007, si cartea "Functionarea si depanarea televizorului in culori" editie 1985 - de M Basoiu, M Gavriliu, G. Pflanzer - este explicata si comentata in detaliu functionarea si tabelul cu defectele televizorului Telecolor romanesc.

Pentru cei interesati contact pe mp. (primul venit, primul servit)

Editat de cristiand02
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări