Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecolor 3007

Vizitator paunescu_d

Postări Recomandate

Vizitator paunescu_d

Buna Seara! am intrat in posesia unui Electronica Telecolor 3007 care nu se vede color..am desfacut capacul din spate si am vazut mai multe placi, a doua este reglajul RGB. Rosul si Albastru merge reglat dar verde nu exista...a mai fost umblat in el si a fost inlocuit un "potentiometru" care cred ca este de verde..imi poate da cineva niste sfaturi?? adica sa nu stau sa bajbai... Multumesc PS: Ma scuzati pentru lipsa mea de experienta si de limbajul meu "non-tehnic"

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• claudiu68

3

• dan cod

3

• leoncris

3

• BUGHIU

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator paunescu_d

este cam din anii 80-83...cam asa mi-a spus vecina de la care am luat televizorul :)) Eu vreau sa îl repar ca sa îl pun în garaj...când vine iarna...stam la un pahar cu "vin" fiert cu prietenii și ne mai aruncam privirea la TV...dar este enervant sa se vadă sepia sau monocrom

Link spre comentariu

Eu banuiesc ca tranzistorul "de verde" si-a dat obstescul sfarsit.Tinand cont de vechimea TV-ului, incercati sa schimbati tranzistorii de pe finalul de culori, parca sunt pe placa TK.

Link spre comentariu

Se poate si varianta d-lui Cluj dar foarte multi dintre cei de aici au facut ucenicia TV-urilor color (si)pe acest model.P.S. am schemele originale si manualul de service,din pacate nu am cu ce sa le scanez,le-as fi urcat de mult pe forum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări