Vizitator paunescu_d Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Buna Seara! am intrat in posesia unui Electronica Telecolor 3007 care nu se vede color..am desfacut capacul din spate si am vazut mai multe placi, a doua este reglajul RGB. Rosul si Albastru merge reglat dar verde nu exista...a mai fost umblat in el si a fost inlocuit un "potentiometru" care cred ca este de verde..imi poate da cineva niste sfaturi?? adica sa nu stau sa bajbai... Multumesc PS: Ma scuzati pentru lipsa mea de experienta si de limbajul meu "non-tehnic" Link spre comentariu
claudiu68 Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 In primul rand trebue verificat tubul catodic.............cam are vechime sa vezi daca mai merita efort Link spre comentariu
Vizitator paunescu_d Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 este cam din anii 80-83...cam asa mi-a spus vecina de la care am luat televizorul ) Eu vreau sa îl repar ca sa îl pun în garaj...când vine iarna...stam la un pahar cu "vin" fiert cu prietenii și ne mai aruncam privirea la TV...dar este enervant sa se vadă sepia sau monocrom Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Telecolorul asta are un decodor de culoare stufos.Trebuie vezut daca este din decodor sau din matrice sau finalii video sau chiar tubul cum spunea colegul. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Am toate modulele complete si functionale.Verifica tubul si daca este OK , cere ce'ti trebuie si ... primesti. Link spre comentariu
Vizitator paunescu_d Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 nu stiu sigur daca este bun dar cand se inchide face floarea aceia cu cele trei culori si se vede verdele...am sa caut sa vad cum se verifica tubul Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 ...Puneti pe rand katozi la masa pentru o secunda printr-o rezistenta de 1-5k; daca lumineaza puternic rosu,verde si albastru ,tubul este ok!! Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Eu banuiesc ca tranzistorul "de verde" si-a dat obstescul sfarsit.Tinand cont de vechimea TV-ului, incercati sa schimbati tranzistorii de pe finalul de culori, parca sunt pe placa TK. Link spre comentariu
Vizitator cluj Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 la gunoi cu el ,cumparati altul Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 la gunoi cu el ,cumparati altulAlt "Telecolor"?Nu cred ca il gaseste, asa , usor Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Se poate si varianta d-lui Cluj dar foarte multi dintre cei de aici au facut ucenicia TV-urilor color (si)pe acest model.P.S. am schemele originale si manualul de service,din pacate nu am cu ce sa le scanez,le-as fi urcat de mult pe forum. Link spre comentariu
Vizitator paunescu_d Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Multumesc mult pentru informatii dar am gasit un electronist in oras care are piese de Telecolor 3006/7 si o sa mi-l repare Link spre comentariu
claudiu68 Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Daca eram mai aproape iti dadem un BRUNS gratis.........tata lu telecolor........... am bucurat un amarestean azi. Bafta cu reparatul. Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Respect maxim pt. acel electronist!Isi face meseria,sa arunci e simplu. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 A fost un tv fiabil > mai avea ceva probleme cu programatorul !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum