Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MOUSE MUFA ROYUNDA PS2

Vizitator ionut_negoita89

Postări Recomandate

Buna seara daca am un mouse [PS2 capat rotund si il tai si leg cu o mufa usb de la o camera web (de ex) sau de la altceva ) care nu mi trebuie , e posibil sa mearga sau nici o sansa?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreivlad1999

3

• Spitfire

1

• cristian_draghiescu

1

• pop_ady44

1

Top autori în acest subiect

Cele două link-uri anterioare sunt valabileNUMAI pentru adaptarea unui mouse pe USBla portul PS/2. Invers (adică tocmai problema enunţată) NUMAI ESTE POSIBIL printr-un simplu circuit pasiv.În concluzie, nici-o şansă în acest mod !

Link spre comentariu

Exact, Dl. cristian_draghiescu a avut mai mult curaj ca mine sa va raspunda, mi-era sa nu fiu luat in deradere daca spuneam ca e imposibil! Un mouse pe USB poate fi transformat intr-unul pe PS/2 dar invers nu vad cum...

"Minunea" de mai jos presupun ca are un microcontroller, alimentat chiar din portul USB, si transforma un mouse PS/2 intr-unul pe USB...

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=PS2-USB

Link spre comentariu

nu cred ca are nimic acea minune pentru ca am 1 astfel de minuni dar din 4 mouse doar 1 o mers in pachetu caruia se si gasea deci in concluzie „nu ca merge decat daca esti extrem de norocos ”acel adaptor este de fapt pentru anumite tastaturi PS 2

Link spre comentariu

Sunt unele mouse-uri care suporta ambele interfate(PS2 si USB). Doar acelea pot fi convertite. Vedeti ce spune si @pop_ady44 ca doar unul din 4 mousuri a functionat. Daca mouse-ul nu suporta ambele interfete atunci conversia PS2 la USB nu va functiona. De aceea am spus ca functionarea adaptarii tine de sansa, sansa de a avea mouse-ul compatibil atat USB cat si PS2.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

L-am dat la un vecin , i-a pus o mufa usb de la alt mouse nefunctionabil , dar tot nu merge? Adica se aprinde sub el dar nu l vede PC-ul....."Dispozitivul USB n-a fost recunoscut!" .In concluzie mousul nu vrea pe USB sa inteleg? Este exact ce ati spus voi mai sus?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări