Vizitator ionut_negoita89 Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Buna seara daca am un mouse [PS2 capat rotund si il tai si leg cu o mufa usb de la o camera web (de ex) sau de la altceva ) care nu mi trebuie , e posibil sa mearga sau nici o sansa? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Uite ce am gasit la o simpla cautare pe google: http://image.pinout.net/pinout_dell_ins ... %20a%20ps2 Mai gasesti ceva sfaturi si aici: http://vinodsrao.blogspot.ro/2012/03/us ... board.html Spor la lipit pentru ca sanse sa faci adaptarea sunt. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Cele două link-uri anterioare sunt valabileNUMAI pentru adaptarea unui mouse pe USBla portul PS/2. Invers (adică tocmai problema enunţată) NUMAI ESTE POSIBIL printr-un simplu circuit pasiv.În concluzie, nici-o şansă în acest mod ! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Exact, Dl. cristian_draghiescu a avut mai mult curaj ca mine sa va raspunda, mi-era sa nu fiu luat in deradere daca spuneam ca e imposibil! Un mouse pe USB poate fi transformat intr-unul pe PS/2 dar invers nu vad cum... "Minunea" de mai jos presupun ca are un microcontroller, alimentat chiar din portul USB, si transforma un mouse PS/2 intr-unul pe USB... http://www.geeks.com/details.asp?invtid=PS2-USB Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 nu cred ca are nimic acea minune pentru ca am 1 astfel de minuni dar din 4 mouse doar 1 o mers in pachetu caruia se si gasea deci in concluzie „nu ca merge decat daca esti extrem de norocos ”acel adaptor este de fapt pentru anumite tastaturi PS 2 Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Sunt unele mouse-uri care suporta ambele interfate(PS2 si USB). Doar acelea pot fi convertite. Vedeti ce spune si @pop_ady44 ca doar unul din 4 mousuri a functionat. Daca mouse-ul nu suporta ambele interfete atunci conversia PS2 la USB nu va functiona. De aceea am spus ca functionarea adaptarii tine de sansa, sansa de a avea mouse-ul compatibil atat USB cat si PS2. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Exista adaptoare duble (mouse/imprimanta la ...USB) Adaptor ATEN UC100KMA PS/2 la USB. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Pana la urma cred ca e mai simplu si mi ieftin sa cumperi un mouse care sa mearga pe USB. Link spre comentariu
Vizitator ionut_negoita89 Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 L-am dat la un vecin , i-a pus o mufa usb de la alt mouse nefunctionabil , dar tot nu merge? Adica se aprinde sub el dar nu l vede PC-ul....."Dispozitivul USB n-a fost recunoscut!" .In concluzie mousul nu vrea pe USB sa inteleg? Este exact ce ati spus voi mai sus? Link spre comentariu
Vizitator elmike Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 La pretul unui mouse USB din ziua de azi orice adaptare e pierdere de timp si bani. Gasesti incepand de la pretul de 2 sticle de bere sau cola. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum