Vizitator mascota Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Buna seara,tocmai ce reparasem rotorul elicopterului si cand ii dau drumul butonului de on-off se simte un miros ca si cum ceva s-ar fi ars,am aici placa in cauza ,tin sa precizez ca elicopterul functioneaza, pe bornele de lumini are valoare 0,va rog sa imi spuneti ce ar trebuie facut,masurate acele 2 diode,tranzistori aceia? Link spre comentariu
raileanu florin Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 masurati tranzistori si diodele nu se vede nimic patruns vrun tranzistor?? Link spre comentariu
Vizitator mascota Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 am masurat diodele ,nu au nici o valoare Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Vezi sa nu fi scurtcircuitat firele de la leduri intre ele, cel putin o fractiune de secunda, si s-au ars rezistentele de limitare sau tranzistorii de comanda daca nu sunt rezistente de limitare.Mergi pe traseul ledurilor, urmareste traseul de plus si vezi prin ce trece. Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 am masurat diodele ,nu au nici o valoareCum adica, nu au nici o valoare?Sunt intrerupte?Cum le-ai masurat?Cu ce fel de aparat? Link spre comentariu
Vizitator mascota Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 s-a solutionat ,problema era un tranzistor ,va multumesc frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum