mihai_jmj Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 stie cineva de unde pot achizitiona procesoare pt placile de la acest tip de masina original sau echivalent sau datasheetul procesoruluimultumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Ce indicativ este marcat pe el ?Procesor:6433662C01HV ?Esti sigur ca'i procesorul defect ?Cum se manifesta ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Ai nevoie de unul singur sau mai multe,pentru a repara sau pentru alte utilizari? Link spre comentariu
mihai_jmj Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Ce indicativ este marcat pe el ?Procesor:6433662C01HV ?Esti sigur ca'i procesorul defect ?Cum se manifesta ?da este vorba despre acest procesor , a fost un scurt pe partea de presostat am schimbat ce a fost ars am refacut traseele arse si da in continuare F08 ,am schimbat uln2003, am rescris memoria ,am schimbat condesatorii electrolitici toti cu altii masurati pe ESR-metru si la fel Link spre comentariu
daktari Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 colegu ,f08=rezistenta,verifica sa nu de-a la masa ,ntc Link spre comentariu
mihai_jmj Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 colegu ,f08=rezistenta,verifica sa nu de-a la masa ,ntccu alta placa masina merge perfect Link spre comentariu
gymy Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Daca ai alta rezistenta fa o proba.De multe ori bate la masa cum ti-a spus colegul mai sus. Link spre comentariu
mihai_jmj Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Daca ai alta rezistenta fa o proba.De multe ori bate la masa cum ti-a spus colegul mai sus.rezistenta a fost masurata si cu megometru pe toate domeniile adica 500v, 1000v si 2500v si este perfecta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum