aventtini888 Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Am un S5 care sa instalat o baterie necorespunzatoare , utilajul merge dar cu cateva probleme citeste niste valori false la encodere . Am unul cumparat dar trebuie Scris cu softul din cel vechi. Ma puteti ajuta cu niste recomadari? Link spre comentariu
radiomanyo Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Buna Seara !Daca este cel din fotografie , vad ca are modulul care are un eprom . Daca epromul este prezent exista descris in literatura procedura de incarcare a programului din eprom in memoria ram a plc-ului. Ca idee se lucreaza cu cele doua intrerupatoare care se afla desupra si sub leduri.Deci ar trebui scos din cel vechi modulul cu eprom si introdus in cel nou, apoi facuta procedura de incarcare a programului de pe modul in ram. Daca exista eprom-ul nu ai nevoie de calculator ca sa refaci masina. Daca eprom-ul lipseste (din pacate am avut si asemenea cazuri) si bateria se descarca exista posibilitatea de a nu mai putea repune in functiune masina. Bateria trebuie inlocuita cu plc-ul sub tensiune.Pentru literatura va recomand google. Succes. Link spre comentariu
radiomanyo Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Nu s-a mai intimplat nimic ? S-a rezolvat sau nu ?? Link spre comentariu
dekor Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Salut,scrie-mi un PM cu nr de telefon.dekor. Link spre comentariu
aventtini888 Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 Scuze ca nu am raspuns nu am avut timp de loc , masina si-a revenit miraculos de la data e can am facut topic dar vad ca a murit din nou . Este un defect sporadic , sa stricat din nou acum o saptamana si nu iam mai dat de cap , caut doctor acum 0732125166 Link spre comentariu
dekor Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Am atasat programul masinii. [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum