Swat Cat Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 am si eu nevoie de un program cu care sa fac o bobine in functie de L si diametru sarmei... daca se poate in sistem metric...thx Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 vezi ca este un topic pe aceasta tema, cauta.... Link spre comentariu
Swat Cat Postat Septembrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2006 help me...ca ce am gasit nu m-a ajutat...gasisem un..dar nu era in metric...era cu AWG si altele.. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 pai si google daca il intrebi cat e 1mm el iti va zice ca este xxAWG, ce-i asa de greu ? Metric nu prea gasesti pentru ca europenii sunt zgarciti si nu dau formulele Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 Poate poza asta iti este de ajutor. Daca vrei o inductanta anume, bagi formula in excel iar pentru fiecare termen care poate varia folosesti cate o casuta. Unitatile de masura se pun in SI.Formula putea fi gasita si in cartea de fizica... Link spre comentariu
cirip Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Iata formulele de conversie din metric in AWG si reciproc. Poate mai sunt si altora de folos. Se poate face calculul cu ajutorul unui mic fisier excel in care o casuta primeste valoarea de intrare, iar in alta se aplica formula dorita.Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum