Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fisiere .bin

Vizitator Flash

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

4

• Tavi

2

• one

2

Top autori în acest subiect

fisierele *.bin le poti vedea cu un editor de text, daca vrei neaparat sa vezi ceva.Fisierele *.bin sunt "binare", adica au orice fel de date.Exista editoare hex si bin, cu care poti vedea astfel de fisiere. Cele cu extensia .hex au un anumit format, cele cu extensia .bin au pur si simplu datele, fara nici un fel de antet.Orice fisier, cu orice extensie, poate si considerat un fisier .bin .

Link spre comentariu
Vizitator Flash

Intradevar cred ca e vorba de dump-uri.De ex.am descarcat o schema de Sharp,si cand am desarhivat-o in loc de .pdf,sau .jpg, sau .dvj ,am gasit .bin ,fisier pe care nu l-am putut vizualiza nici cum.De altfel, am vazut ca multi cer dump-uri,ptr.diferite tipuri de Tv-uri! ce-or face cu ele daca nu le pot folosi !!!As fi trimis si unul din fisierele cu pricina,dar nu stiu cum s-o fac!!Poate voi invata cu ajutorul vostru!Cu stima Flash

Link spre comentariu

Baga-l intr-o arhiva si atasaza-l la mesajul pe care il postezi pe forum. Daca ai contul prea nou si inca nu poti sa atasezi fisiere pe forum, trimite mail cuiva de pe forum si roaga-l sa il ataseze.

Link spre comentariu
Vizitator Flash

Pai! programul asta nu e ptr. decodare tlf.mobile! eu asa stiam! mai sti ! poate nu stiam bine! Multumesc mult ptr.tot tuturor.Cred ca acum m-am lamurit oarecum. Merci mult inca o data tuturor.Cu stima Flash

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări