nickrvl Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Cred ca si acest subiect trebuie discutat si incep prin a va intreba unde gasesc condesatori neaparat de aceasta dimensiune si valoare:- 62mm inaltime, 25mm diametru - 1500uF/minim 200Vcc/105 grade celsiusNu pot pune alte dimensiuni si valori..... Link spre comentariu
nickrvl Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Chiar nu sa lovit nimeni de acesti condensatori? Link spre comentariu
Vizitator rindopale Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 SalutareAbia acuma am cititM-am lovit eu de aceasta chestie. Grup de 3 in paralel legat in serie cu alt grup la fel, echivalent cu 1500uF/400VAm facut o marsavie cu 2x680uF/400V, echivalent 1360uF si aparatul merge O.K. Asta dupa ce am umblat dupa cai verzi cateva luni bune...Trebuie rezolvata numai metoda de cablare SuccesStima Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 SalutareAbia acuma am cititM-am lovit eu de aceasta chestie. Grup de 3 in paralel legat in serie cu alt grup la fel, echivalent cu 1500uF/400VAm facut o marsavie cu 2x680uF/400V, echivalent 1360uF si aparatul merge O.K. Asta dupa ce am umblat dupa cai verzi cateva luni bune...Trebuie rezolvata numai metoda de cablare SuccesStimaNu am putut folosi alte dimensiuni, pur si simplu nu incap in locasul destinat lor + ca trebuie modificat cablajul placat fata/verso, nu imposibil dar aproape, insa am renuntat la alte artificii deoarece am gasit "originali" din Turcia, de fapt China via Turcia si trebuie sa apara saptamina asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum