Vizitator darkbluemusic Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Salut as avea nevoie de sfaturi si pareri cum as putea sa realizez acest Amplificator http://users.otenet.gr/~athsam/power_amp_300w.htm Mentionez ca ma pricep in ale fizici si componente dar totusi este primul meu amplificator facut vreodata deci as cere voua putin ajutor sa imi explicati exact fiecare pas pe care trebuie sa il urmez. Eventual puneti si ceva poze mai concrete. Multumesc anticipat! Inca un lucru puneti si voi ceva linkuri romanesti cu magazine online unde pot achizitiona toate componentele electrice!!! users_otenet_gr__athsam_power_amp_300w_htm.pdf Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Dacă e primul amplif făcut vreodată, mai bine începe cu ceva simplu, cu integrate, pînă exersezi umblatul cu aparatura, letconul, făcutul cablajelor, diferite calcule necesare la dimensionarea trafo şi sursă de alimentare, nu e uşor.A doua schemă, aia cu mosfeţii industriali iese din discuţie, e o pocnitoare. Link spre comentariu
Vizitator gabineicut Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Salut as avea nevoie de sfaturi si pareri cum as putea sa realizez acest Amplificator http://users.otenet.gr/~athsam/power_amp_300w.htmMentionez ca ma pricep in ale fizici si componente dar totusi este primul meu amplificator facut vreodata deci as cere voua putin ajutor sa imi explicati exact fiecare pas pe care trebuie sa il urmez.Eventual puneti si ceva poze mai concrete.Multumesc anticipat!Inca un lucru puneti si voi ceva linkuri romanesti cu magazine online unde pot achizitiona toate componentele electrice!!!salutare la aceasta schema am si eu nevoie de pcb separate daca le are cineva top si bottom Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 @zal are dreptate, a 2-a schema este... hai sa zicem, amuzanta... @darkbluemusic nu pricep strategia asta a ta de a face din primul tau proiect de amplificator, unul atat de pretentios... Realizarea de amplificatoare audio cap-coada chiar si dupa un proiect deja pus la punct de altii, tot nu-i asa simpla cum pare mai ales cand vorbest deja de sute de vaci... Nu pricep la ce iti trebuie o putere asa mare dar eu as sugera sa te limitezi pentru un prim proiect la ceva mult mai simplu, unul pe care sa-l si poti intelege cat de cat si deci sa capeti o oarecare importanta, spre exemplu MP100 al meu ( gasesti link-ul in semnatura ) ori alt proiect de genul asta, simplu atat la schema cat si la cablaj, inveti pe asta cate ceva si apoi daca puterea nu te satisface te apuci de ceva mai pretentios. Exista zicala aia pe care periodic o amintesc Nu poti invata sa alergi inainte sa inveti sa pasesti... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum