strombi Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Apelez la multiplele cunostiinte ale userilor in legatura cu partea hardware la tablete,sunt sigur cas persoane pe aici care au desfacut tablete sau mai mult le si repara.Intrebarea mea e urmatoarea ce memorie ram au tabletele instalate in ele? Si daca sunt detasabile sau nu.Pun intrebarea asta cu gandul de a modifica o tableta low class.Asa ca astept parerea dvs. Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Inteleg pana la urma nu ar fii o problema cu o statie de lipit se poate scoate relativ simplu insa sub ce forma e memoria eventual se gasesc separat sau as putea sa iau memoria ram de pe o alta tableta cu diverse defecte? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Trebuie intai sa identifici memoria sa vezi ce model e, ce capsula etc. Dupa aceea cauti o memorie echivalenta dar de capacitate mai mare. Te rogi ca totul sa mearga bine si sa functioneze tableta cu noua memorie. Succes.Eu personal nu te-as sfatui sa incerci sa schimbi memoria deoarece rezultatele sunt incerte. Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Inca nu am o tableta insa,vreau ca sa zic asa fenomenul de schimbare in sine prin analogie de la ideea asta am plecat cum producatorii pot scoate ansamble cu memorii variabile eu ca utilizator basic cu ceva cunostiinte as putea sa fac o modificare? Link spre comentariu
godFather89 Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Daca crezi ca memoria RAM e defecta si vrei sa o schimbi, asigura-te ca nu e altceva. Memoria RAM se defecteaza foarte rar.Daca vrei sa cresti cantitatea de memorie RAM, lasa-o balta, nu e suficient sa schimbi cipurile (chiar daca ai putea). Link spre comentariu
blue36 Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Chiar daca operatia de schimbare a emoriei ar reusi sint sanse foarte mari ca aceasta sa nu fie recunoscuta de placa de baza! Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Exact. De aceea ii si spuneam ca trebuie sa se roage sa functioneze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum