Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

osciloscop E1110

Vizitator MISU ATU

Postări Recomandate

Vizitator MISU ATU

Buna seara,am achizitionat si eu un osciloscop E1110 ,este in stare de functionare,dar o parte din potentiometri nu mailucreaza corect si banuiesc ca si condensatorii electrolitici necesitaschimbari mai ales ca de unde l-am recuperat a stat afara celputin 2 ani...va rog daca m-a puteti ajuta cu schema si eventual cum i-l recalibrez..multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

1

• Sir john red

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Eu zic sa te apuci sa schimbi ce e de schimbat(in mod normal electroliticii si potentiometrii de pe panoul fata nu iti aduc nici o decalibrare daca ii schimbi),si daca ai noroc sa mai si mearga,pt calibrare nu-ti trebuie schema.Daca a fost expus la intemperii,cred ca ar fi bine sa te pregatesti si de ceva comutatoare,si pana atunci in mod sigur apare si schema.Inutil de mentionat curatarea exemplara inainte de orice,mai ales unde ai tensiunile de valori mari...pana la recalibrare din cate spui ca a patimit,e cale lunga.

Link spre comentariu
Vizitator MISU ATU

Nu, nu este nici o greseala,asa scrie pe el E1110 ,proprietarul luia lucrat la IEMI aprape pana s-a desfintat,acum este plecat in USA ,bineinteles ca l-am desfacut,are numai piese romanesti,poturile (focus etc)sunt toate cu intrerupatoare care nu sunt folosite...cum erau la Gloriala volum..totusi e frumusel ,micut si dublu spot...face toate comutarilev/div, la baza de timp ,insa reglajul de x intoarce putin in dreapta.Deocmdata sunt destul de ocupat cu serviciul ,poate sambata sa mai stau de el,pe el scrie ca merge pana la 10 MHz pt mine este de ajuns.Daca doriti pot pune si poze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări