ionescu liviu Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 salutare ! Din cate stiu trebuie ca in incinta pe trei cai sa fie separat difuzorul de bas de celelalte difuzoare pt ca cel de medii ar putea fi fortat de presiunea facuta de cel de bas care este mai puternic ca cel de medii sau cel putin are excursia membranei mai mare pe cand cel de medii nu si parca e logic ca cel de bas sa nu interactioneze cu cel de medii, sa isi vada fiecare de treaba lui. Deci difuzorul de bas sa aiba incinta lui in boxa, deci separat pur si simplu cu o placa de lemn desigur care sa fie etansa. Iar difuzorului de bas eu zic sa ii faci o incinta la plesneala, ii pui si lui un volum aproximativ si se descurca, cred ca nu ii trebuie un volum foarte exact - asta e o metoda simpla si buna, parerea mea.Daca tot veni vorba de WinIsd, imi dati si mie un link de unde sa il iau va rog eu mult, care credeti voi ca e mai bun sau pe care il aveti la indemana (adica link-ul). Multumesc!Bafta ! :smt006 Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 LOL! Da stiu sunt chior, l-am gasit in link-ul de mai sus. De fapt l-am citit dupa ce am scris postul. Scuzati de posturile consecutive :smt003 Link spre comentariu
alzisor Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 daca folosesti difuri speciale de medii [adica acoperite in spate complet cu tabla] nu ai nevoie de incinta separata. Link spre comentariu
Vizitator gila Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 salutare ! Din cate stiu trebuie ca in incinta pe trei cai sa fie separat difuzorul de bas de celelalte difuzoare pt ca cel de medii ar putea fi fortat de presiunea facuta de cel de bas care este mai puternic ca cel de medii sau cel putin are excursia membranei mai mare pe cand cel de medii nu si parca e logic ca cel de bas sa nu interactioneze cu cel de medii, sa isi vada fiecare de treaba lui. Deci difuzorul de bas sa aiba incinta lui in boxa, deci separat pur si simplu cu o placa de lemn desigur care sa fie etansa. Iar difuzorului de bas eu zic sa ii faci o incinta la plesneala, ii pui si lui un volum aproximativ si se descurca, cred ca nu ii trebuie un volum foarte exact - asta e o metoda simpla si buna, parerea mea.Daca tot veni vorba de WinIsd, imi dati si mie un link de unde sa il iau va rog eu mult, care credeti voi ca e mai bun sau pe care il aveti la indemana (adica link-ul). Multumesc!Bafta ! :smt006 http://www.linearteam.dk/default.aspx?download=winisdhttp://www.linearteam.dk/default.aspx?d ... =winisdpro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum