gab19 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 lm 3914 cum a zis si domnul zal nu era potrivit pentru un vu metru asa ca am facut alt montaj cu lm3915 care e intocmai pentru vu metre audio p.s eu nu mai modific proiectil realizat doar ii aduc inbunatatirile necesare pentru a functiona conform cerintelor mele Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 CUM FAC ROST DE CAMERA PERFORMANTA DE FILMAT POSTEZ UN FILMULET CU FUNCTIONAREA MONTAJULUI IN STAGIUL FINAL Link spre comentariu
Kreator Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Pentru aplicatie vu-metru, NS (actual TI) a facut un singur integrat specializat LM3916 a carei caracteristica nu-i nici liniara nici logaritmica, este stabilita de catre inginerii lor pt a corespunde ideii de VU-metru. Pentru cine a studiat comparativ aceasta serie LM3914 15 si 16 in foaia de catalog a ultimului la pag 14 este data inclusiv configuratia ce trebuie adoptata pentru a obtine dinamica necesara. Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 kreator in cele din urma am reusit sa il fac sa merga ok comform cerintelor mele propri si cu lm 3915 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum