gab19 Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 am pus aceasta intrebare deoarece am vazut pe un site de pe googlecum ca la lm 3915 cica sar pute modifica timpul de stingere al ledurilor , cum sa faci anumite optiuni[fly back[nu cred ca am sris bine , ]si tot asa erau mai multe si de acea vroiam sa ma conving daca aceste lucruri sunt adevarate sau pure minciuni Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Pai led-urile se aprind in functie de nivelul semnalului, doar daca intercalati un expandor dinamic, afisarea devine mai "vioaie". Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 eu ma gandeam ca poate pot sa pun un condesator de 100uf la ultimul led pentru a se stinge mai greu .ce credeti se poate face asa ceva? Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Deci practic doriti sa fie mai lenta afisarea? Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 da . se poate sa fac asa ceva? Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 O rezistenta si un condensator la masa pe intrarea de semnal. Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 pentru prima ,odificare si pentru a 2-ua as vrea ca ultimul led sa stea mai mult aprins decat celelalte adica cand ultimul led se aprinde sa ramana vreo 5 secunde asa aprins si ma gandeam ca pot pune in paralel cu ledul un cond de vreo 100uf se poate ? Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Supraincarcati iesirea LM-ului la incarcarea condensatoruluu in paralel cu consumul led-ului. Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 aaaaaaaaa in cazul asta stau cuminte si nu mai fac decat modificarea propusa de tine cu rezistenta si cu cond in cazul asta decat trebuie ssa fie rezistenta dar condesatorul? Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Nu stiu, depinde si de tensiunea semnalului, incepeti cu 1K si 10uF si vedeti ce rezultat obtineti. Link spre comentariu
iuli09 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 n-ar fi mai convenabila o varianta cu microcontroller ? atunci le-ai putea aprinde cand cum si cat vrei ... Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 merge ok[chir acuma am realizat aceasta modificare] dor as vrea mai lent ump ce treb modificat rezistenta sau cond mai mare? Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 iuli09 acum iti inchipui ca nu mai pot modifica montajul deja e aproape terminat p.s sa stii ca nu e o idee rea deloc voi incerca cu un alt montaj facut cu an6884 Link spre comentariu
iuli09 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 pentru un montaj simplu Lm3914 era intr-adevar o varianta foarte potrivita dar vad ca tot aduci modificari si proiectul initial se schimba intr-una Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 as vrea mai lentMariti condensatorul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum