adrian98 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Salut,as vrea sa imi incarc si eu bateria telefonului fara incarcator deoarece mufa de incarcare a telefonului e stricata,ma gandeam sa pun un cablu USB care l-am taiat eu mai de mult si sa pun + si - de la usb pe bornele bateriei,daca nu merge asa datimi voi niste idei ca am neeaparat nevoie de telefon Link spre comentariu
Ticu Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Daca gresesti si pui acumulatorul invers (plusul acumulatorului la minusul USB), ai sanse sa arzi iesirea USB.Chiar daca le legi corect (plus pe plus), trebuie o rezistenta de 3-4 ohmi in serie, ca sa limitezi curentul cerut de la USB.Daca acumulatorul nu are in interior circuit de protectie la supra-incarcare, daca il tii prea mult si tensiunea ajunge sa depaseasca 4,2V pe acumulator il deteriorezi sau poate lua foc. Link spre comentariu
uvas Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Sunt incarcatoare universale cu niste cleme pentru fixarea bateriei. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Puteti folosi incarcatorul original al telefonului, doar atentie la polaritate. Sau: Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Poti folosi incarcatorul original, dar pune o rezistenta de 5-10 Ohmi in serie obligatoriu, altfel risti sa arzi protectia acumulatorului.Practic e mai bine sa folosesti un bec de 2,5V/300mA in serie cu incarcatorul si ai si o indicatie a terminarii incarcarii atunci cand becul se va stinge.Protectia inclusa in acumulatori (in cei mai multi, dar sunt si exceptii) va opri incarcarea la tensiunea finala de 4,2V pe acumulator. Link spre comentariu
adrian98 Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Puteti folosi incarcatorul original al telefonului, doar atentie la polaritate. Sau: 1.nu am aparat ca ala2.nu mai intrebam daca mergea incarcatorul telefonului Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Porcaria aia de incarcator universal se gaseste si la 10 Lei, dar daca te bazezi pe el..... Poti sa stai si 10 ore sa incarci un acumulator, scoate doar vre-o 50-100mA in sarcina.Eu am luat asa ceva doar pentru clemele de prindere, am scos partea electronica si am inlocuit-o cu un bec de 6V/0,5A si il alimentez dintr-un incarcator de telefon.Incarc de ani de zile cu el modificat si n-am probleme, mai tot timpul vin colegi cu acumulatori diversi descarcati, cam in 2 ore sunt incarcati Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 scoate doar vre-o 50-100mA in sarcina He, he..omul cat traieste, invata...am si eu o porcarie din aia, pe ea scris 4,22V/max.300mA, am luat de buna chestia cu 300mA, dar cu chinezii, e posibil orice...am masurat si poate furniza doar 70mA! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum