XAN77 Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 ...voi lua o hotarare epocala...Chiar, poate e cazul să ai curaj să modifici o sursă PC. Ori asta, ori un traf de ups/redresor auto, alte variante nu ar fi.Pentru modificarea la surse smps de PC vei găsi cam tot ce trebuie pe forum, s-a discutat, mulți au făcut, unii spun că e greu alții că e abordabil, cert e ca servește scopului și presupunînd că ai ceva surse la îndemînă, sau de un de să procuri prin prieteni și cunoștințe, costul în bani ar fi zero. Mai rămîne hotărîrea ...epocală. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 O modificare "ca la carte" ar presupune faptul ca practic sursa obtinuta in final nu prea mai are multe in comun cu una tipica ATX si eu cred ca nu merita efortul, traful trebuie rebobinat, redresarea adaptata stilului de bobinare traf, recalculare inductanta serie si ce este cel mai important, reactia cu a sa compensare care aici va fi destul de stresata de caracterul sarcinii... acuma daca se detin ceva surse bune de experimentat si mai exista si dispozitia pentru asa ceva, asta e alta treaba... daca nu, cel mai sigur iesi cu traf si punte redresoare si un eventual electrolitic mai maricut, nu cred ca are sens sa-ti pierzi timpul cu regulator ( care va trebui sa suporte un stres foarte mare ), sarcina e un motor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum