Vizitator Alexandrulcn Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Tot FAN Kaspersky sint si eu ... zilnic bag HDD in unitate si sint super multumit ... la ora actuala cind un 256 ddram a ajuns 500/600.000 sa ma mai pling de resurse ... :supz: Link spre comentariu
Vizitator paniu Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Ca sa scapi de un troian (daca aflii ca il ai) reusesti doar prin formatare si reinstalare sistem.sau cu un firewall calumea care iti arata orice incercare de conexiune a unor programe catre exterior... in afara de cele date ca trusted... :yawinkle: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 mda..am avut si eu problema dinasta..cu un pusti gaozar ( varul prietenlei mele) incerca sa ma dea jos de pe yahoo si firewsll-ul ma anuntza..daca vreau sa ii dau remote la conexiune..eu cum nu am fost la cal prietena mea nestiind ce sa fac...ia dat yes...si nu stiam de ce nu ma pot conecta la yahoo....cand sa aflu ca eu eram atacat de un hijack care nu imi dadea voie...lam blocat sa nu mai functioneze si iam dat no...si pe langa asta mia aratat si ip-ul de la care am fost atacat...daia lam ginit pe pusti pe cand firewall-ul de la bitdefender nu avea nici o treaba..accepta orice :toimonster: asa ca daca vrei sa fi ok...trebuie sa bagi din fiecare cate ceva:) Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Firewall-ul poate sa nu iti mai arate nimic daca troianul respectiv creeaza un "poisoned port" prin care se poate conecta mereu la calculatorul tau, fara sa il mai arate la conexiuni. Ca sa scapi de un troian (daca aflii ca il ai) reusesti doar prin formatare si reinstalare sistem.sau cu un firewall calumea care iti arata orice incercare de conexiune a unor programe catre exterior... in afara de cele date ca trusted... Firewall-ul nu te scapa de troieni. Doar opreste conexiunile catre ei (daca ai noroc sa fii infectat cu un troian slabut). Ca sa scapi de troian...format Link spre comentariu
dalu Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 http://www.antivirus.ro/ :supz: :supz: :drinkers: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 http://www.activevirusshield.com/antivi ... /index.adp un antivirus FREE, bazat pe kaspersky Link spre comentariu
aghora17 Postat Octombrie 2, 2006 Partajează Postat Octombrie 2, 2006 http://www.free-av.com/ e moca pentru PF, acceptat de windows. nu am avut probleme niciodata. da nici nu le-am cautat. Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 Tocmai s-a lansat BitDefender 10.0. Si ca un cadou aniversar platesti un an si primesti inca un an licentiere(daca-l achizitionezi anul acesta). Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 daca a incercat cineva windows vista si vrea antivir pt el, mie mi-a mers doar avg :w00t: (symantec se lauda ca merge, dar am citit pe alte forumuri ca ar fi probleme la dezinstalare, asa ca...) Link spre comentariu
Golem Postat Decembrie 5, 2006 Partajează Postat Decembrie 5, 2006 Cum poate fi dezactivat la Kaspersky modulul de scanare deep in arhive?E nebun Kaspersky, cauta si in imaginile ISO!!! Prima data cand il instalezi si vrea sa-ti scaneze HDD-ul astepti pana albesti sa termine... :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator Ovidiu Augustin Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 o alta solutie buna de antivirus ar fi avast ... eu il am de vreo 3-4 luni si nu am nici un virus sau ceva d genu asta ... am verificat si cu avast ... dau si vreo 2 scanari online saptamanal pe pagini diferite ... si zero virushi ...shi nici nu ia resurse multe.... Link spre comentariu
ph3e4r Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Toate is foarte bune greselile sunt facute de useri de acolo si faptul ca nod-ul a detectat virusi care nu ia detectat kaspersky. Daca tu pui antivirusu dupa ce esti rupt de virusi cu siguranta ca nu detecteaza mare lucru. Link spre comentariu
mojnost Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Cu nod32, Armor2net si spybot search&destroy, am sistemul neschimbat de vreo 2 ani. Acum 2 ani l-am reinstalat din cauza virusilor, cautand ceva crackuri si cu Norton 2005 la zi. Cu AVG am reusit atunci sa inlatur cea mai mare parte din virusi pentru a putea recupera cate ceva.La consum de resurse.....nici nu se simte, de altfel nici cu norton nu se simtea daca scotem optiunea de scanare arhive, care ma punea pe asteptare la fiecare operatie cu arhive. Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 există clamav pentru windows... cui îi i-e frică de licenţe şi crackuri...şi viruşi, of course Link spre comentariu
dividivus Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Eu folosesc Panda 2007 si sunt multumit, isi face treaba bine. Inainte aveam McAfee personal/profesional Edition, dar nu detecta toate virusurile (desi era up-to-date) si aveam multa bataie de cap cand am vrut sa dezinstalez softul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum