Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mini USB

Vizitator nexusryder

Postări Recomandate

Vizitator nexusryder

Buna seara!Am un aparat de monitorizare audio video cu ajutorul caruia imi supraveghez copilul cand doarme. Aparatul l-am primit cadou din afara Romaniei, deci pica varianta cu service. Problema este ca el se alimenteaza cu mufa mini USB care s-a stricat. Am desfacut-o si am vazut ca are 2 fire ce se leaga la ea. Spun partea asta cu doua fire gandindu-ma ca are vreo importanta deoarece am incercat sa leg alt mini USB, dar ala avea 4 fire si nicio combinatie de culori nu a reusit sa-mi alimenteze monitorizarea. Va rog sa ma ajutati spunandu-mi mai multe despre mini USB-uri poate reusesc sa-mi dau seama ce incarcator trebuie sa-mi cumpar. Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

3

• Mircea

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca este cu usb ar trebui sa mearga cu 5 volti in plus dacaa a-i doar 2 fire pare foarte simplu mai bine pune tu o poza cu aparatu si cu firele ce le are ca sa nu vorbim din amintiri

Link spre comentariu
Vizitator nexusryder

Va multumesc pentru raspunsurile voastre.Jos este si poza cu suspectul.Ideea este ca al meu USB micro-B, avea doar doua fire legate. Prin casa, mai aveam si alte micro-B USB-uri pe care le-am pus sa alimenteze monitorizarea (toate avand 4 fire), dar nici unul nu se comporta ca cel cu 2 fire.Va rog sa-mi spuneti ce denumire au micro-b USB-urile, cele cu 2 fire, ca sa stiu si eu ce sa cumpar sau poate exista vreun producator de electronice/tf mobile care foloseste asa ceva?!VA multumesc!

post-80477-139829701951_thumb.jpg

Link spre comentariu

mi sa nu fie cea ce cred eu alimentat invers si in concluzie decedat daca nu este asa atunci teoretic ar trebui sa il alimentezi cu 5 volti si 1 amper incarcatorele de mobil nu prea dau atata poate cele de nokia n95-97 care au 1200mah

Link spre comentariu
Vizitator nexusryder

Ideea este urmatoarea:Cablul de alimentare, cel original cu 2 fire, cand alimenta, aveam si imagine pe ecran la monitorizare. Daca leg un cablu cu 4 fire ca sa alimentez, el alimenteaza, dar nu am imagine pe ecran. Eu d-asta caut acelasi lucru in speramta ca voi obtine acelasi lucru.

Link spre comentariu

eu am inteles cea ce a-i spus dumneata nu am zis nimic care sa va contrazica cred de acea ar fi mult mai ok daca ati da de la o sursa de calculator 5 volti (firu rosu si negru din molex )pe contactele aferente te uiti pe lincu dat de colegu daa nu te descurci renunta ca o sa-l distrugi mai rau

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări