Vizitator stefanJitaru Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Buna ziua, Poate cineva sa ma ajute sa gasesc, sau sa-mi construiasca - contracost, o sursa pentru acest LED: http://ro.mouser.com/new/Luminus-Device ... us-CBT140/ Multumesc! Link spre comentariu
marius_3004 Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 4,2v/21A? si costa aproape de suta de euro.Asta daca m-am uitat bine in datasheet... Link spre comentariu
Vizitator stefanJitaru Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 am si o schita, la adresa: http://www.ti.com/lit/ug/snva386d/snva386d.pdf Link spre comentariu
Vizitator stefanJitaru Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 4,2v/21A? si costa aproape de suta de euro.Asta daca m-am uitat bine in datasheet...da, dar din pacate asta e led-ul de care am nevoie Link spre comentariu
giongiu Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Este important de stiut tensiunea de alimentare.Una e sa-l alimentezi de la retea,alta,de la 12V.Oricum se pot gasi solutii pentru oricare varianta.Revino cu ceva detalii,privind sursa de alimentare;presupun totusi ca e vorba de 12V. Link spre comentariu
Vizitator stefanJitaru Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Multumesc pentru raspuns. In principiu, eu as alimenta de la retea, dar cred as putea folosi un transformator de la 220 la 12v, nu? Link spre comentariu
giongiu Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Se poate si cu traf,de la 230/12V,dar la 20A,cel mai simplu e cu o sursa in comutatie,construita sau cumparata.Sursa trebuie sa aibe limitare de curent,sa poata functiona ca sursa de curent constant,de 20A. Link spre comentariu
Vizitator stefanJitaru Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 am tot cautat prin comert, si nu am gasit. as prefera una construita, am primit si o schita de la Luminus Devices, am postat mai sus, dar nu stiu cine poate sa mi-o construiasca. eu nu am nici un fel de cunostiinte in domeniu, si pare greu de invatat Link spre comentariu
giongiu Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Doresti un curent fix prin led,de 20A,sau reglabil,de la zero la 20A,ca sa poti regla luminozitatea? Link spre comentariu
Vizitator stefanJitaru Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 reglabil. trebuie sa pot controla intensitatea luminii Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 OFF: (cu scuzele de rigoare) pun si eu un semn aici ca ma intereseaza si pe mine o astfel de sursa la curent asa mare.Stima. Link spre comentariu
iuli09 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 specificatiile ledului sunt acestea : http://ro.mouser.com/ProductDetail/Lumi ... RdZS7frRt3 "Forward Current : 1.5 A" De ce este nevoie de o sursa de 20A ? ? ? Link spre comentariu
Vizitator stefanJitaru Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 da, corect, acum m-am uitat si eu. dar tot am nevoie de o sursa Link spre comentariu
Vizitator stefanJitaru Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 eu din cate am inteles: pentru a scoate valoarea maxima de lumeni, trebuie sa il alimentez cat mai aproape de 21 A. intenzionez sa pun LED ul intr-o sursa de lumina, deci am sa-l pot raci cum trebuie. Am nevoie de toti lumenii. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 De la mine. Features Round emitting aperture provides most efficient match to circular optical systems and narrow beam projectors Variable drive current: 1A to 28A for CBT-140 white High CRI at tungsten and daylight color temperatures for natural lighting Environmentally friendly: RoHS compliant Extremely high optical output from a 14mm² circular source: Up to 3,700 white lumens Unencapsulated package preserves small etendue facilitating narrow beam optical system design Chip-on-board package assures straightforward system assembly with the best possible thermal performance for high power devices Integrated thermistor enables consistent temperature monitoring during operation for high system reliability High thermal conductivity package - junction to heat sink thermal resistance less than 0.6ºC/W Am intrebat daca e corect... Cred ca cel mai bine e sa spuna tipul exact. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum