Vizitator opreneamarius Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Am doua boxe Resprom si s-au ars difuzoarele de bass am achizitionat alte difuzoare...m-am apucat sa le montez dar se pare ca am uitat cum au fost legaturile vechi pentru a functiona boxa de inalte si tweteru!!! Ajutor va rog cei care va pricepeti!!! Multumesc Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Dacă sînt unul din modelele de 20W (cel bas-reflex sau cel cu cutia închisă), au filtrele foarte simple. Minusurile de la difuri se unesc la minusul cablului boxei, iar plusul de la diful de joase merge direct la plusul cablului boxei, plusul de la medii şi cel de la înalte merg tot la plusul cablului prin cîte un condensator de 4,7uF, respectiv de 1uF. Aşa erau cele pe care le-am desfăcut eu, poate or fi fost şi alte modele, cu filtre mai elaborate.Dă mai multe detalii. Link spre comentariu
Vizitator opreneamarius Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Da Zal sunt modele de 20 w !!! Merci mult mi-ai fost de mare ajutor le-am facut se aud belea ms ms ms Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Să te bucuri în continuare de ele! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum