ipotexas Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Stie cineva cotele rulmenti si simering pentru modelul acesta_? Link spre comentariu
gymy Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Cred ca are cuva lipita. Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Dati va rog codul service si va spun luni cotele. Link spre comentariu
euvasile Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Daca te mai intereseaza, ai documentatia la dispozitie. Cuva este lipita. Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Fara suparare domnule euvasile, eu nu am inteles nimic din datele tehnice date de d-vstra. Daca stiti cotele cerute de ce nu le comunicati exact, chiar daca cuva este lipita.Se pot shimba foarte usor rulmentii la cuvele lipite. Daca colegul mai este interesat de aceste cote il rog dupa cum am mai postat sa imi transmita codul de service pentru ca sunt 2 tipuri de masini cu acea denumire, cu 2 coduri service diferite. Link spre comentariu
ipotexas Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 codul este 859237010003 Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 -6203, 6204, 25x50x10 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum