Vizitator Real13 Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Buna, am si eu o intrebare. Sunt nevoit sa schimb difuzoarele de medii si inalte din boxele din titlu (am ars difuzoarele dintr-o boxa cu un amplificator defect acum ceva timp). Am gasit de vanzare foarte putine difuzoare compatibile pe 4 ohm. Am dat comada pana la urma pentru 2 x DIFUZOR BASS-MEDII MONACOR SP-60/4 si 2 x TWEETER DOME HIFI MONACOR DTM-104/4 , dar mi-au spus ca nu sunt disponibile momentan si vor aduce doar in 08.11.13. Cu aceasta ocazie, doresc sa va intreb daca sunt ok sau daca am alte alternative intr-un buget de ~50lei/difuzor. Amplificatorul care il folosesc pentru boxe este un Technics SU-7300 (Minimum sine wave RMS power output [email protected]%THD: 48W+48W (4ohms)) Multumesc! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Încă se mai găsesc difurile respective, trebuie căutat cu atenţie. Cele de medii se mai pot înlocui cu cele de bandă largă (100Hz-15kHz) de 8 sau 10W. Au acelaşi şasiu. Link spre comentariu
Vizitator Real13 Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Ideea e ca nici nu prea am fost multumit de cum suna partea de medii/inalte. Din acest motiv vreau sa le inlocuiesc si pe cele care nu sunt arse. Link spre comentariu
miclovan Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Salut ! a gasit cineva echivalente pentru aceste difuzoare ?Sunt interesat de doua bucati.Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum